Jönköpings Smådjursklinik

Kategori: Livsmedel - Tillverkare, grossister Veterinärer - Leg.: Djursjukhus, djurkliniker

Omdömen om Jönköpings Smådjursklinik

2011-10-24

Mycket duktiga veterinärer!

Vilken kanonställe, trevliga duktiga, empatiska. Känner mig alltid välkommen, de bryr sig verkligen om både oss tvåbenta och alla våra fyrbenta vänner.

2011-10-10

Alma

Underbart ställe!

Brukade åka dit med min hund när jag bodde i området. Hunden har div. problem, så jag är ständig besökare hos veterinären. Ingen vet har lyssnat på mig förrän jag åkte dit, och där fick jag enkla tips. Inte som på andra ställen, där vet. har anklagat mig för att missköta min hund, för ett simpelt ögonproblem eller infektioner i öronen som hunden får alldeles för ofta.

Nej, på Jkpg Smådjurspraktik känner jag mig alltid välkommen, och det känns aldrig dumt att vara en löjlig hundägare med småproblem. Man kan fråga, få svar och ett glatt leende tillbaka. SKÖNT!
Ska jag klaga på något får det bli det minimala väntrummet, haha. Min hund är lite stor för den lilla ytan, står oftast utomhus, och min vanliga otur är att det regnar eller är iskallt vid vet.besök, haha. Hunden är alltid lika nöjd, dock.

2011-07-22

Dojjan

Halleluja!

Jag är så tacksam för att jag har hittat denna veterinärmottagning...de är alla proffs oavsett om man möter dem i kassan eller i behandlingsrummen!
Tack!

2011-02-22

Telefonkö

Synd att de har en telefonkö liknande Försäkringskassan. Väntetiden är alltid lång.

2010-12-13

bästa ever!

Alltid mitt första val!!!skulle aldrig drömma om att välja nångon annan praktik...

2010-03-03

Alltid nöjd...

när jag varit hos de. Bra personal som är kunnig, trevlig och lätt att ha att göra med.

2010-02-21

Anette

Jönköpings bästa veterinärer!

Kommer ALLTID att vända mig till er med mina 4-benta små vänner, ni har vunnit mitt största förtroende såväl veterinärer som personal. Ni är en självklarhet för mig,Rekomenderar alltid er.

2009-12-17

susanne

Nanne och Bammis

Jag får alltid bra hjälp med mina katter ... och de känns tryggt att gå till er..ni är väldigt kunniga och hjälpsamma

2009-11-09

Anna, Idas matte

Kunniga och hjälpsamma

Mycket kunniga veterinärer med mycket expertkunskap som jag inte mött någon annanstans.

R1001058;Livsmedel - Tillverkare, grossister
R1002766;Veterinärer - Leg.: Djursjukhus, djurkliniker