Kategori: Veterinärer - Leg.: Djursjukhus, djurkliniker
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Djursjukhuset i Jönköping AB
2011-07-22
Kolan
Jag undrar om det är storleken på just djursjukhusen som gör att servicen och bemötadet blir sämre, det här säger mycket mer om ledningen, policy och visioner än om de alla anställda.
Har själv varit kund där men, fick ett ganska osäkert och tråkigt bemötande och det var dessutom väldigt expensivt.
Hoppas att ni blir bättre!
2011-06-22
Lasse
Här är man mer intresserade av att använda sina tekniska hjälpmedel (som självklart kostar extra) än att hjälpa djuren.
2011-06-15
förbannad
dålig policy!
handlar mest om pengar.vart där 2 ggr 1 gången med en valp som visade sig fått ett getingstick.det skulle de ha 2000 kontant för vid disken annars fick man inte ut hunden!och betalar man ej inom 7 dagar gick hunden över i deras ägo och ärendet till inkasso!! noteras ska att de tar betalt de dagar hunden är kvar så summan stiger under tiden tills du fixat pengarna! inte ens bilverkstäder gör så här där kan man få en räkning!!
2 gången var en operation. kostade cirka 25 000:- vilken föll på försäkrings bolaget. men på det kräver Djursjukhuset i jönköping AB betalt för hundens vistelse där vilket var 3 dagar + självrisken och samma visa igen nu skulle 5000 betalas kontant för att få lösa ut hunden! vem fan har 5000 tusen kontant i slutet på månaden att bara slänga fram!? maffia metoder!"inom 7 dagar annars smäller det" (vi tar din hund) och ränta under dom 7 dagarna (kostnad logi)
detta är inga djurvänner! det här är ockerverksamhet på förtvivlade djurägare
2010-12-12
Tänk er för innan ni går hit! Detta är inte en klinik för djurägare med äldre djur. De låter avliva gamla djur i förebyggande syfte, enligt en policy de verkar ha. Min hund tvingade de mig att avliva, fast det skulle dröjt innan det blev nödvändigt. Har gått tilll Djursjukhuset i flera år- tycker mig ha märkt en benägenhet att de låter överbehandla djuren. Detta är inte en klinik som ser till djurens bästa. Tag varning!
ja har tyvärr haft en hund som lyckat skada sig en massa och dom har alltid varit supertrevliga och tagit underbart bra han om min hund. Även min förra hund som fick cancer , fick så underbar hjälp och stöd !! Ni är guld värda!