Kategori: Veterinärer - Leg.: Djursjukhus, djurkliniker
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Göteborgs Djurklinik AB
2012-03-21
Lisa
Jag var och lämnade min katt Missan hos er för kastrering.
Hon blev väl omhändertagen och ett stort plus att man fick prata med en sköterska när man hämtade henne, som förklarade hur man skulle göra efter kastreringen.
Kan lätt rekommendera er till andra :-)
2012-01-30
Marit
Har varit inne med mina katter för vaccinationer samt för en svansskada. Bemötandet är bra och personalen mkt kompetent och trevlig. Lokalerna är rena och fräscha.
Jag har flera veterinärkliniker på närmare håll men åker hit ändå, rekommenderas!
2012-01-04
Hjälpsam och kunnig personal. Rent och snyggt. Kommer fortsätta åka hit i framtiden med min katt.
2011-08-29
Soffi
Helnöjd ända sedan jag bokade tid via telefon.
Fräscht och rent!
Super
2011-08-18
Har lämnat mina hundar för tand dragning. Och är verkligen super nöjd. Trevlig och kunnig personal som alltid löser det mesta.
2011-05-18
Susanne
Proffsigt bemötande både vid tidbokning och besöket. Både veterinär och sköterska visade stort engagemang och undersökningen var grundlig. Behandlade min hund jättebra vid undersökningen vilket är viktigt då han lätt blir väldigt stressad av veterinärbesök. Kan verkligen rekommendera denna klinik.
2011-01-05
Susanne
Kanonbra bemötande redan från inskrivning till uthämtning. Fick även bra tid med veterinären efteråt som förklarade på ett bra sätt vad de gjort och även lämplig eftervård. Detta kommer absolut att bli mitt första val när det gäller djursjukhus i framtiden. Låg bra prismässigt också tycker jag.
2010-10-27
Jättetrevlig personal, bemöter djur och ägare fint. Man känner sig trygg att lämna sin lilla kisse hos dessa veterinärer.
2010-05-03
Zorros husse och matte
För bästa vård och bemötande tackar vi här.
Idag fick vi lämna vår älskling Zorro så kär.
Kristina hjälpte honom att slippa sin smärta.
Hon är en kvinna med ett mycket gott hjärta!
2009-12-14
Tacksam
Absolut den bästa djurklinik jag någonsin varit på, de hjälper med allt och ger mycket god vård. Personalen är medkännande och empatiska och både djur och matte/husse mår bra efter att ha varit där.
Bemötandet och situationen kring svåra saker som avlivningar är den bästa jag kan tänka mig.
2009-03-11
Mycket trevlig personal och mycket trevligt bemötande bra service aldrig några problem
2009-02-16
Vovven
Mycket trevlig personal och trevligt bemötande. Man känner sig välkommen och min vovve tas om hand på bästa sätt.
2009-02-06
karin
rigtig god dyreklinik dygtigt personale ja alt aldrig problemer vi åker jävnlig til dk.altid imödekommende og god service altid og få en tid svar når man stiller spörgsmål kan kun anbefale andre har selv en hund.
2008-12-15
Vänliga sköterskor och jätteduktiga veterinärer.Har fått hjälp med flera riktigt sjuka hundar, mycket omtanke på detta stället!
2008-11-10
Eva
Äntligen har vi hittat till rätt djurklinik. Jätte bra service och bra priser! Alltid bra bemötande och lätt att få tid.
2008-11-06
Nelly
Vi har bara goda erfarenheter av Göteborgs djurklinik. Trevligt bemötande, förstående personal som tar sig tid att värna om både djur och ägare. Vår hund är inte alls rädd för att gå till veterinären tack vare att hon alltid blivit väl omhändertagen!

Bra bemötande av veterinärerna!
Fräscha lokaler.
Ligger bra till en bit bakom stigscenter.
Kunnig personal och trevlig.
Kommer fortsätta att åka till er!