Motorteknik i Västerås AB

Omdömen om Motorteknik i Västerås AB

2011-11-22

Filip

Sjukt bra!

Bra bemötande, visar intresse för projekt och svarar gärna på frågor. Kommer garanterat lämna in fler motorer hos dom

2011-09-29

ia

Nöjd och glad

Jag har inget dåligt att säga, tvärttom. Nöjd

2011-08-08

Niklas B

Motorrenovering

Många dåliga ursäkter varför det inte blir klart.
Fick min motor 2 månader försent, för att upptäcka att motorn läckte vatten från vattenpumpen och att insuget var otätt mot topparna.
Ville även ha mer betalt än överrenskommet.

Svar från Motorteknik i Västerås AB
2011-08-20

Beklagar att du inte är nöjd, tror dessvärre att varken du eller jag får uppleva den tid när vi här i Sverige kan kontrollera och styra amerikanska företags logistik.
Du glömde i ditt omdömme nämna att vi trots att
vi anskaffat beg topp istället för din spräckta samt jobbat gratis en hel lördag och söndag med att iordningställa den nya toppen.
Du glömde också nämna att du fick en ny vattenpump utan kostnad istället för din defekta pump som inte ingick i renoveringen.
Du glömde också nämna att vi ordnade med motorlyft o lyftplatta för att du skulle kunna sätta i motorn i bilen.Det var också utan kostnad för dig.
Att byxröret läckte kan man tyvärr inte konstatera förräns motorn sitter i och kylsystemet fyllts o trycksatts.Som du såg så var det ganska rostigt och det ingår normalt inte i renoveringen att montera sådant, det gör kunden normalt själv.
Anledningen till att vi accepterade att montera det var att du ville ha motorn målad.
Mvh
Janne

2011-07-02

CARL W

haveri

Känner mig lurad. Inget intresse i att göra rätt för sig.

Betala gick bra dock.

Svar från Motorteknik i Västerås AB
2011-08-20

Känner mig också lurad eftersom du inte tagit kontakt med oss utan använder detta medium istället för att höra av dig och reda ut problemet.
Jag har ingen aning om vad det rör sig om, vi
ställer alltid upp om problem uppstår och alldeles extra om vi är delaktiga i felet.
Så gör något som du hitills tydligen inte gjort
vad jag vet, kontakta oss.
Mvh
Janne