Omdömen om Samurai Sushibar
2011-12-28
Frida
Frächt & gott. Alltid trevlig personal. Topp!
2011-06-22
Cat
Trevlig personal men alldeles för tråkig lokal.
Själva sushin var också tråkig både i smak och upplägg.
Mättade min hunger men inte mitt sushisug tyvärr :(
2011-04-19
tk
Fräscht, gott ,lagom stora bitar.
Och en underbar personal.
MVG...
2011-01-04
Anders
Helt klart den bättre sushibaren jag ätit på. Som johanna skriver har dom en del wasabi på men det är för min del en fördel.
Personalen är otroligt trevlig och alltid välmötande även när det är som stressigast.
Rekommenderar helt klart ett besök.
2010-11-25
Johanna
Väldigt mycket wasabi på bitarna. Säg till vid beställning. Jag tycker att det borde få vara ett val om mängden när man väl sitter vid bordet. Sjukt god sjögräs sallad!! Tanig soppa, ge mig tofu och mer sjögräs! Det höjer stämningen markant. Bäst i stan! Värt att gå i denna snöstormen.
2010-09-30
Sushi-fanatiker
Bästa sushin i stan!
Lagom stora bitar och en lax som smälter i munnen.
2010-08-31
stixboll
Ainget kasst någonstans. Välsmakande med rätt sorts konsistens på alling. Ris som räka! Personalen är trevlig och har samma priser oavsett om man tar takeaway eller äter där. Priserna ligger i samma klass som de flesta samuraibarer. Deras maki är typ den godaste man kan äta. Dessutom fräscha lokaler som ligger centralt.
2009-02-05
Agnes
Suveränt god sushi, trevlig personal, dessutom smidigt att komma intill restaurangen och hämta.
2008-11-18
Marie
Samurai sushibar är verkligen att rekommendera - sushin är fantastiskt god och fisken är en riktig njutning! Ring innan och kolla vad de har för dagen för att få de riktiga delikatesserna som vanligtvis inte går att få när man beställer sushi. Personalen är mycket trevlig och serviceinriktad, helt klart bästa sushistället i stan!
2008-11-17
Jojo
Efter att under två veckor ha ätit mig runt Stureplans alla sushibufféer, ville jag testa något på hemmaplan. Lilla grönstylade Samurai imponerade stort! Först inredningen, sen den drickvänliga soppan, det smaksatta vattnet, det heta teet. Och sist men inte minst - de superfräscha rullarna och laxbitarna. En sådan lunch borde alla få! Åtminstone någon måndag i livet...
2008-11-11
Andreaz
Fräsch och jättegod sushi, liten och mysig restaurang. Prisvärt och med mycket kärlek.
2008-11-10
Och på det här stället går det åt två dagens för att bli det. Nu är det bara en fröjd för den här sushin är oerhört god och värd var enda slant! Det som kan bli bättre är lokalen, lokalen är ganska "steril", det känns inte som att man kommer in på en japansk restaurang.
2007-10-24
Calle
Om du inte provat sushi förut, eller för den delen inte äter annat, ska du prova samurai. Hur gott som helst och servicen är suverän... En nackdel bara: öppentiderna.
2007-07-04
Sara
Suveränt ställe! Otroligt god sushi och väldigt trevlig personal! Absolut värt att prova på!
2007-06-10
Sossan
Kul ställe att prova sushi på. Kocken sätter sin personliga prägel på de små bitarna. Lokalerna är inte så roliga men de har Take away som ett praktiskt alternativ. Och maten är faktiskt det relevanta!
Bästa sushin i stan! Trevlig personal som alltid kan fixa något efter dina önskemål. God miso-soppa och rätt väl tilltagna portioner. Synd att de inte har öppet mer på kvällar och helger.