2008-12-29
hellOoo
Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan är verkligen enastående. Kompetent och serviceminded personal med många fina julklappstips. Må ni finnas for ever !!!
2008-11-26
missnöjd
Dåligt att en övningsbok är slut när övriga böcker i serien finns! Ännu sämre att personalen inte är mer samarbetsvillig då man endast kan köpa komvux böcker av dem om man vill handla på AK. Tänker aldrig mer handla på AK. Tur att internet finns!
2008-11-18
Virrpannan
(Omdömet avser Akademibokhandeln)
Skulle handla en bok åt min pojkvän i födelsedags present. När jag kom in bemöttes jag inte bara av ett varmt leende från från den oerhört trevliga personalen, när jag sen upptäckte att boken inte fanns och fråga om hjälp så var de verkligen inne för att hjälpa till! Stort tack till dig som ägnade en halv timme åt att leta! Det är verkligen en sådan service man vill se. Aldrig har jag lämnat en bokhandel och varit så glad och lättad förut. Tack tack och åter tack!
2008-11-11
Caroline
Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan är definitivt en av Stockholms bästa bokhandlare. Viss, den kanske saknar charmen hos en traditionell, mindre bokhandel, men det kompenseras av den enorma pocket delen (missa inte personalens handskrivna tips), det enorma utbudet som är lättöverskådligt genom tydliga kartor och tidningshörnan där man kan hitta allt från virktidningar till glassiga modemagasin. Stort plus är att Wayne´s driver en "shop in shop" där man kan dricka en latte samtidigt som man sitter och bläddrar i Akademibokhandelns böcker (utan köptvång!)
De har ett väldigt bra utbud vilket jag tycker är bland det viktigaste för en bokhandel. Det tillsammans med ett trevlig fik gör att det här är min favoritbokhandel i Stockholm.