Smycket

Omdömen om Smycket

2012-05-27

Arg Kund

Sämst

Väldigt dåligt service, fattar inte nån som kan köpa hos de längre. Köpte en ring i fel storlek och de vägrade att byta det...Kommer aldrig mer handla hos de. Blir av med hunden tack

2011-12-30

Eva Lövgren

Sämst I Jönköping

Sjukt dåligt service, det enda som är helt oki om butiken är att de säljer efva attling. Men fattar verkligen inte hur de kan låta ett sånt butik sälja sånt märke. En sak till blir av med hunden!!!

2011-06-17

Aldrig mer

otrevlig personal

Har aldrig blivet så otrevligt bemött under mitt snart fyrtioåriga liv. Vad som går att göra bättre, slå igen butiken.

2011-05-29

Missnöjd kund

Varning

Handlade ett relativt dyrt smycke till min fru. Efter en vecka ramlade första stenen bort. Ett par dagar senare hade nio stenar lossnat. Vi försökte häva köpet, vilket man har rätt till enligt lag. Fick bar otrevligt och arrogant mothugg. De skulle ta ytterligare en dust med sin underleverantör, då detta tydligen hade hänt förut. Sen skulle de återkomma. Har man köpt ett smycke som ska vara ett minne för livet så är man väl inte intresserad av att få ett likadant som det som ramlar sönder? Den som vi uppfattade som chef/ägare kändes inkompetent, svamlade massor oviktiga saker som inte hade något som helst med vårat ärende att göra. Hon vände helt på talesättet "kunden har alltid rätt". Undvik denna butik, det finns säkert andra butiker med liknande sortiment som man får bättre service och bemötande av i Jönköping.

2011-05-12

Ulrika

Handla aldrig här!

Fick ett silverhalsband med läderband, fästanordningen lossnade från läderbandet första gången jag skulle använda det. Tog en tång och förstökte laga det lite försiktigt när det inte fungerade gick jag tillbaks till butiken och ville reklamera det. Trodde att jag skulle få ett nytt band kostnad för affär ca 30:- skulle jag tro, men tji fick jag. Tjejen sa att jag tagit sönder halsbandet och skulle inte få ett nytt fäste eller band!!!!!! trodde inte mina öron! Det var ju trasigt när jag fick det. ...Handlar aldrig mer där!

2011-04-28

missnöjd o arg!

värdelös service!

passa er för att köpa något i denna butik på smedjegatan! "SMYCKET" fick ett silverhalsband i present,de garanterade att det var siver,men fick klåda i nacken.
gick tebaks med smycket,inom 8 dagars öppet köp!men personalen sa att de ville inte ens ta en diskution....o fick höra att de va ingen bytesrätt eftersom jag andvänt det typ 5 timmar!...de kallar jag dålig service! o sen sa chefen det själv.. tyket o otrevligt!

2010-07-15

Darth Vader

Kasst

Verkar alltid vara minst 10 i personalen men ändå lyckas dom stressa runt och ignorera sina kunder. När man väl får hjälp är dom otrevliga och kan snäsa av en. Nej, aldrig mer smycket.

2010-07-09

Malin

bästa smyckesbutiken i jönköping!

Mkt bra sortering och väldigt hjälpsam personal. Hittar alltid något fint när jag går in där!

R1000869;Guld, juveler - Detaljister