Omdömen om Georges Magic Hair
2011-09-19
Fascinerande hur någon kan va så snabb och samtidigt få ett så bra resultat!
2011-09-08
Elias student
Var och klippte mig idag hos George efter att ha läst alla bra omdömen. Jag vart mäkta imponerad av både priset och resultatet , ingen tvekan om att det är där jag kommer klippa mig i framtiden!
2011-08-26
Vid första besöket och jag blev nöööjd............Skit duktig frisör till ett mycket bra pris, väl värt ett besök. Tack George för ett riktigt fint jobb med mitt hår.
2011-08-17
frisören klippte mig bra men färgade håret riktigt dåligt jag ville ha mörk blont,men fick istället jätte ljust blont:(
2011-08-15
Elias
Vänta dig ingen flashig frisörsalong, utan istället en snygg frisyr till riktigt bra pris (herr+student=180kr!)
2011-08-11
Frida
Jag var där för första gången och är jättenöjd med resultatet. Jag behövde toppa mitt hår som jag inte klippt på länge, men han kom också med egna idéer och såg till att det blev en riktigt snygg frisyr av det. Dessutom till ett fantastiskt bra pris! Enda negativa; jag skulle önska att du låg i Malmö istället då jag bor när i normala fall... ;)
Tack!
2011-08-03
Marie
Efter ha gått till George i över ett år kommer jag aldrig gå till någon annan!
Snabb, idérik, modeintresserad och lyhörd! För mig får han 5 plus av 5 möjliga!!!!
2011-07-29
Jag är riktigt nöjd och kommer garanterat gå tillbaka dit. Bra klippt, det går både fort och blir snyggt. Allt blir ännu lite bättre när han är glad och skämtsam :)
2011-06-09
sorgsen kund
De klipper som dem vill . Dem bry sig inte om vad kunden vill. sämst
2011-04-27
Bokar man tid och sen knatar dit en timme senare vill man gärna bli klippt, inte få reda på att tiden är dubbelbokad och man får vänta tills det blir ledigt. Kan inte säga något om klippningen då jag inte klippte mig.
2010-11-19
K
Tycker att han är en jättebra frisör. Jobbar snabbt och bra och har aldrig haft något negativt att säga om hans jobb. Trevlig med för den delen.
2010-10-30
jag tyckte att George var en jättebra frisör och jag är jätte nöjd jag går gärna tillbaka nästa gång.......det finns inte mer att säga han var gätte bra!!!!!!!!!!
2010-10-28
stamkund
gör alltid som jag vill även om det bara är en cm haha :)
2010-10-26
SUperman
Väldigt bra frisör, får alltid frisyren att få den look ja vill ha, hela familjen klippt sig där sen två år tillbaka, VÄLDIGT nöjda kunder är vi :)
2010-10-25
han är ev världsklass på att klippa vi är nöjda med att få håret snyggt.
2010-10-18
Sorgsen
Det här är en duktig frisör, MEN och ett stort MEN kommer man överens om att toppa håret 2 centimeter innebär det inte att man kan klippa av 1,5 decimber. Jag känner mig faktiskt snygg i håret men jätteledsen då jag sparat så länge.
tack för att du är nöjd med din frisyr. MEN ett stort MEN vi brukar faktiskt visa kunden hur mycket vi kommer att toppa innan vi klipper.
I alla fall du är alltid varmt välkommen!
2010-06-04
Rickard
Har inte haft någon frisör i linköping och letade efter någon ny. Chansade på att gå till Georges och jag kan bara säga att jag blev mycket nöjd. Trevlig bemötande och billigt(herrfrisering)
2010-03-04
Jag bor i stockholm men passar på att klippa mig när jag är och hälsar på i linköping! Är supernöjd varje gång. Han är jätte duktigt och snabb, hårtvätt och föning ingår (WOW). Betalat upp mot 700 kr i sthlm utan att vara nöjd. Prova!
2010-02-24
Suzz
Testade G... efter att ha läst kommentarerna här på sidan och kan bara hålla med. För ovanlighetens skull numera så ingår hårtvätt och frisören tog sig tid att fråga hur jag ville ha håret och kom med förslag också, och så var han trevlig =) Visserligen var detta första gången men blev betydligt mer nöjd än jag har blivit när jag har betalat mer än dubbelt för klippningen. Kommer att komma tillbaka ;)
2010-02-22
han är mycket trevlig , och jätte duktig och snabb bästa frisöri stan...
2010-02-12
nöjd
Bra frisör, Testa, du blir nöjd
2010-01-29
Stamkund från NKPG
Jag bor i Norrköping men åker till Linköping för att jag vet att jag kommer bli garanterat nöjd när jag klipper mig hos George. Han vet exakt hur han ska klippa och han är så pass avslappnad som människa att de känns skönt att gå till frisören och klippa sig. Jag klipper mig rätt ofta och det är mest tack vare George! Dock så tycker jag att salongen borde ändra namn till "Georges Magic Hands":)
2009-10-27
annette
Så himla proffsig frisör,jag och min familj är alltid lika nöjda när vi har varit hos den fantastiska george.
2009-03-08
Bästa frisören faktiskt, utan tvekan.
2009-03-06
nöjd mamma
Kommer att gå oftare till frisören nu när jag har hittat George. Är supernöjd med mitt hår och min frisyr. Han är jätteduktig på både klippning och föning.
2009-01-14
Therese Z
När jag är hos George så känner jag mig glad, han är lätt att prata med och ger väldigt bra service. Man säger en idè om hur man vill ha håret och vips så gör han det. Han har magiska fingrar.Testa och jag lovar att du blir nöjd.
2009-01-08
Henrik
Georges är den ultimata frisören, han klipper väldigt bra och effektivt samtidigt som han har en fin salong och håller ett lågt pris. Det är även kul att gå till Georges och klippa sig, så sedan jag hittade Georges går jag frivilligt till frisören en gång per månad (förut gick jag motvilligt var tredje månad).
2008-12-18
Theresé
Linköpings bästa frisör, alla gånger om!
Kunnig i allt som har med hår att göra! Billig, och trevlig salong!!!
Gå dit, och du kommer aldrig vilja byta frisör!
2008-11-15
Marlena
Jag har varit hans trogna kund i många år och jag har följt honom vart han än har jobbat. Även om jag varit tvungen att ta mig över halva stan! Det har han varit värd:). Har aldrig fått så många komplimanger för mitt hår heller...
2008-11-05
Jag är imponerad av Georges sätt att både kunna klippa trendiga och klassiska frisyrer. Slingar, färgar och permanentar. Han är också en mästare på att föna mitt och mina vänninors hår för alla tillfällen. Vi är jättenöjda med honom! Även tagit hål i min dotters öron, och vet att han även piercar näsan och naveln om man så vill! Billigast i stan? Tror nästan det!
2008-11-03
NöjdKund
Här har vi en underbar frisör som kan precis allt! Georges tar emot kunden med öppna armar och lämnar den stylade och nöjda! Allt från bruduppsättningar, föningar till navelpiercings. Klipper såväl tjejer till killar, barn och pensionärerna i stan! Hit kommer man tillbaka om och om igen, och alltid med ett leende av Georges! Jag kan varmt rekommendera Georges Magic Hair efter ha varit trogen kund i en herrans massa år!

Det var min första gång hos George. Jag hade långt hår men ville ha en kortare frisyr. Han gav mig tips på hur han skulle kunna klippa, det lät bra och resultatet blev kanon! Mycket bra pris också. Tack George, jag kommer tillbaka!