Georges Magic Hair

013 - 12 20 29, Djurgårdsg. 35, 582 29 Linköping

Omdömen om Georges Magic Hair

2012-01-14

Helena

Toppen klippning & bra pris!

Det var min första gång hos George. Jag hade långt hår men ville ha en kortare frisyr. Han gav mig tips på hur han skulle kunna klippa, det lät bra och resultatet blev kanon! Mycket bra pris också. Tack George, jag kommer tillbaka!

2011-09-19

Nöjd kund

Fascinerande hur någon kan va så snabb och samtidigt få ett så bra resultat!

2011-09-08

Elias student

Hel nöjd !

Var och klippte mig idag hos George efter att ha läst alla bra omdömen. Jag vart mäkta imponerad av både priset och resultatet , ingen tvekan om att det är där jag kommer klippa mig i framtiden!

2011-08-26

Carolien B Carolien B

Ny Frissad

Vid första besöket och jag blev nöööjd............Skit duktig frisör till ett mycket bra pris, väl värt ett besök. Tack George för ett riktigt fint jobb med mitt hår.

2011-08-17

dålig färgning

frisören klippte mig bra men färgade håret riktigt dåligt jag ville ha mörk blont,men fick istället jätte ljust blont:(

2011-08-15

Elias

Riktigt prisvärt

Vänta dig ingen flashig frisörsalong, utan istället en snygg frisyr till riktigt bra pris (herr+student=180kr!)

2011-08-11

Frida

Jätteduktig!

Jag var där för första gången och är jättenöjd med resultatet. Jag behövde toppa mitt hår som jag inte klippt på länge, men han kom också med egna idéer och såg till att det blev en riktigt snygg frisyr av det. Dessutom till ett fantastiskt bra pris! Enda negativa; jag skulle önska att du låg i Malmö istället då jag bor när i normala fall... ;)
Tack!

2011-08-03

Marie

Bästa frisören!

Efter ha gått till George i över ett år kommer jag aldrig gå till någon annan!
Snabb, idérik, modeintresserad och lyhörd! För mig får han 5 plus av 5 möjliga!!!!

2011-07-29

Nöjd utan tvekan

Jag är riktigt nöjd och kommer garanterat gå tillbaka dit. Bra klippt, det går både fort och blir snyggt. Allt blir ännu lite bättre när han är glad och skämtsam :)

2011-06-09

sorgsen kund

sämst

De klipper som dem vill . Dem bry sig inte om vad kunden vill. sämst

2011-04-27

Inte okej

Bokar man tid och sen knatar dit en timme senare vill man gärna bli klippt, inte få reda på att tiden är dubbelbokad och man får vänta tills det blir ledigt. Kan inte säga något om klippningen då jag inte klippte mig.

2010-11-19

K

Klart nöjd

Tycker att han är en jättebra frisör. Jobbar snabbt och bra och har aldrig haft något negativt att säga om hans jobb. Trevlig med för den delen.

2010-10-30

jätte nöjd

jag tyckte att George var en jättebra frisör och jag är jätte nöjd jag går gärna tillbaka nästa gång.......det finns inte mer att säga han var gätte bra!!!!!!!!!!

2010-10-28

stamkund

favvofrisören!

gör alltid som jag vill även om det bara är en cm haha :)

2010-10-26

SUperman

AWSOMEEEE

Väldigt bra frisör, får alltid frisyren att få den look ja vill ha, hela familjen klippt sig där sen två år tillbaka, VÄLDIGT nöjda kunder är vi :)

2010-10-25

linköping

han är ev världsklass på att klippa vi är nöjda med att få håret snyggt.

2010-10-18

Sorgsen

Suck!

Det här är en duktig frisör, MEN och ett stort MEN kommer man överens om att toppa håret 2 centimeter innebär det inte att man kan klippa av 1,5 decimber. Jag känner mig faktiskt snygg i håret men jätteledsen då jag sparat så länge.

Svar från Georges Magic Hair
2010-10-25

tack för att du är nöjd med din frisyr. MEN ett stort MEN vi brukar faktiskt visa kunden hur mycket vi kommer att toppa innan vi klipper.
I alla fall du är alltid varmt välkommen!

2010-06-04

Rickard

Mycket bra

Har inte haft någon frisör i linköping och letade efter någon ny. Chansade på att gå till Georges och jag kan bara säga att jag blev mycket nöjd. Trevlig bemötande och billigt(herrfrisering)

2010-03-04

Kanon!

Jag bor i stockholm men passar på att klippa mig när jag är och hälsar på i linköping! Är supernöjd varje gång. Han är jätte duktigt och snabb, hårtvätt och föning ingår (WOW). Betalat upp mot 700 kr i sthlm utan att vara nöjd. Prova!

2010-02-24

Suzz

Jättebra!

Testade G... efter att ha läst kommentarerna här på sidan och kan bara hålla med. För ovanlighetens skull numera så ingår hårtvätt och frisören tog sig tid att fråga hur jag ville ha håret och kom med förslag också, och så var han trevlig =) Visserligen var detta första gången men blev betydligt mer nöjd än jag har blivit när jag har betalat mer än dubbelt för klippningen. Kommer att komma tillbaka ;)

2010-02-22

bästa frisör

han är mycket trevlig , och jätte duktig och snabb bästa frisöri stan...

2010-02-12

nöjd

Bra frisör, Testa, du blir nöjd

Bra frisör, Testa, du blir nöjd

2010-01-29

Stamkund från NKPG

THE MAN!!

Jag bor i Norrköping men åker till Linköping för att jag vet att jag kommer bli garanterat nöjd när jag klipper mig hos George. Han vet exakt hur han ska klippa och han är så pass avslappnad som människa att de känns skönt att gå till frisören och klippa sig. Jag klipper mig rätt ofta och det är mest tack vare George! Dock så tycker jag att salongen borde ändra namn till "Georges Magic Hands":)

2009-12-09

EN NÖJD KUND

GRYM

EN BRA FRISÖR,SOM VET VAD HAN GÖR,VÄLDIGT TREVLIG OCKSÅ OCH DET ÄR VIKTIGT,MAN ÄR TRYGG I HANS HÄNDER..GÅR ALDRIG MISSNÖJD DÄRIFRÅN

2009-12-09

anonym

Mycket bra frisör+++++

5 plus för för att han är så bra på att klippa
Tyvärr måste jag dra ner betyget då jag och andra ofta fått vänta ganska länge även om vi haft beställd tid.

Fler företag i Linköping