Coop Forum

Kategori: Stormarknader

Omdömen om Coop Forum

2010-09-03

Otrevligt bemötande!!

Har aldrig blivit mer illa bemött än av den kvinna som jag ville reklamera min grill till.
Jag reklamerar inte för att vara besvärlig men hon fick mig att känna att jag bara gjorde det för att vara j-vlig.
Är man så less på sitt yrke att man inte ens kan bemöta sina kunder på ett bra sätt så kanske man skulle byta bana!!

2010-06-02

Piteåbo

Hopplöst!

Var in och handlade häromdagen, blir mer och mer irriterad över att "känna" mig i vägen. Skulle uppskatta om personalen kunde ta ögonkontakt och le någon gång iaf. Tanterna borde insett för länge sedan att detta är ett service yrke. Klara ni inte av att ta hand om era kunder finns det andra som gör det. Ledningen borde byta ut dom som sabbar stället.

2010-01-06

Kund

Coop Forum Piteå

Jag använder mig av självscanning för det mesta. Vid två tillfällen slutade scannern att fungera. Båda gångerna när jag var borta vid mjölken och med två fulla påsar. Jag fortsatte att handla utan att scanna och tänkte att det får lösa sig. Väl vid kassan blir jag "upplärd" hur jag borde ha betett mig. På sin plats vore det väl istället ett beklagande att det hänt?
Denna känsla har jag fått andra gånger oxå när det strulat med scanningen - kassapersonalen känns otåliga och mästrande.
Något för chefen att ta tag i!

R1001353;Stormarknader

Fler stormarknader i Piteå