Omdömen om Öster-Cykel i Jönköping AB
2011-11-21
Jonas
Helt suveräna att ha att göra med.
2011-08-06
challe
Perfekt service.
utmärkt verkstad.
Bra märken och tillbehör.
2011-06-08
Hade problem med en oljeläcka på bromsen, en annan större verkstad i stan kunde inte få fram en ny packning utan ville byta hela bromsen. Öster Cykel kunde få hem en packning och fixade cykeln på en dag när den kommit. Har lärt mig att man ska lämna cykeln här direkt.
2011-04-30
Toppklass! Tror att Tommy kommer att förvalta och utveckla Öster Cykel tillsammans med Arne.
2011-04-11
Instämmer i kören! Arne är suverän att ha och göra med.
2011-04-11
YB
Ärligt och genuint. Här får man alltid den hjälp man behöver. Bra priser och bra utbud!
2011-03-06
Fredrik
Mycket bra sortiment!
Det Arne inte vet om cykling och cyklar är antagligen inte heller värt att veta. Lägg därtill ett fantastiskt bemötande där man som kund alltid känner sig i centrum så får du en kanonbutik. Världsklass!
2011-01-15
Jogge
Har köpt flera cyklar av honom och han har alltid en service på bästa sätt. Kan inte tänka mej att köpa en cykel något annat ställe!!!
2010-08-31
Robban
Köpt 5 hojjar där för 25 år sen.
Arne glömmer aldrig en kund.
Snacka om goodwill!!!
2010-08-19
Alexandra
Arne på Öster cykel kan allt som är värt att veta om cykel. Man får alltid ett bra bemötande och bra hjälp. Han är ärlig med vad han anser är nödvändigt och försöker aldrig kränga något bara för att själv tjäna på det. Arne är topp!
2010-05-31
JF
Hade inte varit i butiken på 8 år. Hade av någon anledning spelat golf istället...
Jag kommer in och börjar prata ny racer. Han säger bara "det var väl du som hade en gul GT, XTR-utrustad...". Givetvis helt korrekt. Han hade monterat dämpare på den. Ett uppdrag som andra ville ha flera tusen för plus att de andra sa att bromsarna var tvungna att bytas också för att passa gaffeln. Arne, la en bricka emellan... Det han inte vet är inte värt att veta...
2009-05-16
Arne är ett självklart val när det gäller cykelköp eller service. Han har koll på kunder, på lager, komponenter. Jag tror aldrig jag varit i en cykelaffär med någon som har ett så brinnande och genuint intresse för cyklar. När jag var i hans affär för att kika på en cyclocross så hade han svar på alla frågor. Han hade t.o.m. koll på vilken tröja en kund provat som kom in för en fråga. Jag är förbluffad. Han verkar ha koll på allt. Och nästan alla kunder som kom in när jag var där verkade vara återkommande.
2008-04-11
JP
Få har den enorma kunskap och utbud på bra produkter. Men det är kunskapen som är helt unik
2007-06-15
Kula
Cykelbutik med hög kvalitet på såväl cyklar som kunnande. Säljer mest racer och mountainbike för träning/tävlingsbruk, men har även en del lite bättre vardagscyklar. Mycket bra verkstad som fixar alla problem. Rekommenderas varmt!
2007-06-04
Linda
Vill man lämna sin cykel i goda händer, ska man lämna den till Arne. Mannen som har full koll på vilken cykel man har när man ringer in för lite råd och som utan problem fixar det som krånglar på min cykel.
2007-05-21
Per
En liten, mysig cykelbutik, nischad mot racercyklar, mountaibike och"downhill". Arne bakom disken besitter ett imponerande cykelkunnade och en ödmjuk stil. Min krånglande bakväxel som ingen annan kunnat fixa ordnade han galant, dessutom fixade han mina bromsar utan att jag ens bett om det!
Håller med alla som tidigare givet positiva omdömen om Östercykel. Service och personligt mottagande är outstanding. Sveriges bästa cykelbutik!!