2009-01-03
Li
Var super sugen på en baguette till lunch idag.
Men blev tyvärr såååå besviken.
Den var super torr och stenhård. Hade ingen tid för att gå tillbax och säga till.
Det brukar ju vara sååå goda baguetter annars.
Skärpning pastabaren =)
2008-12-14
Magnus
Ädelost! Varma pastan e grymmmm!!! Baguetterna likaså! Extra plus till att de bjuder på kaffet också!
2008-11-05
Tjarls
Som sagt är mackorna det dom gör bäst fast pastan funkar. Men jag går hellre till subway. Jag får dock ge en eloge till sittplatserna nere i källaren. Där är det riktigt mysigt att sitta och äta. Lite snålt dock att de inte bjuder på kaffet i kaffeautomaten.
2008-04-14
Jättegoda baguetter. Toppen att de serverar glutenfritt
2007-12-02
Mie
Fantastiskt goda baguetter! Den kalla pastasalladen är också god (den varma pastan har jag aldrig smakat). Personalen kunde dock vara lite trevligare/gladare.
2007-07-22
den grekiska pastasalladen är så sjukt god, har gått å tänkt på den en hel vecka nu, kanske dags att göra något åt saken....
2006-10-22
Kn
Pastan är totalt överkörd. Heter man pastabaren ska man va proffs på pasta inte på mackor osv. Skratt retande pizza slice från billys! Mackorna är helt okey men de är allt
Har alltid gillar deras vegetariska pasta med rhode islandsås. Är inte vegetarian, men varken kycklingen eller skinkan är av bra kvalitet. Blev väldigt besviken sist. Pasta var överkokt och salladen bestod till 90 % av pasta. Vad jag kan minnas har salladen alltid sett ut som den gör. Lite variation på pastasort och innehåll hade ju inte varit fel. Gillar varken baguetterna eller varma pastan. Ett under att de klarar sig i dessa tider.