Bergmans Möbler AB

Kategori: Möbler - Detaljister

Omdömen om Bergmans Möbler AB

2012-03-19

Urusla på reklamationer

Köpte möbler från Bergmans möbler. Vi fick dem 3 veckor senare än lovad. Ringde upp och bad om kompensation och fick svaret att man faktiskt fick räkna med lite försening. Stod på mig och fick en liten peng i kompensation. Möblerna anlände och till min fasa var en av sofforna fel i storleken. Ringde upp och berättade om det. Dem erbjöd mig kompensation. En summa som jag inte var villig att betala för en vara jag inte hade beställt. Men på något sätt lyckades Bergmans möbler erbjuda mig ett totalpris där vi hamnade på det pris jag hade sagt nej till. (hade aldrig beställningen framför mig och kunde inte räkna ut att vi hamnade på det pris jag sa nej till)

För att summera, urusla på reklamationer och kundvård.

2011-07-01

Besvärliga vid reklamationer

Jag har köpt två relativt kostsamma möbelgrupper av Bergmans. Min erfarenhet är att de är smidiga så långt, men om varan har brister så brister också Bergmans kundservice (de har varit fel vid båda köpen). De frånsäger sig gärna ansvaret som säljare och det krävs lite skinn på näsan för att hävda sin rätt som konsument. Det kan också tilläggas att jag hör till tredje generationen med liknande erfarenheter, så nu får jag dessvärre ge de äldre i min släkt rätt på denna punkt. Köp varor hos Bergmans, men bara så länge de inte behöver reklameras!

2010-09-07

missnöjd

Hemskt!!

Rörig butik och otrevlig personal, blir inga mer besök i den butiken!!

2010-01-01

ELisabeth S

Rekomenderas

Mycket trevlig personal. Fick soffan som utlovat efter 2 veckor.

Hus och hem
R1001154;Möbler - Detaljister