Omdömen om Studio Highlights i Kungälv AB
2011-11-21
h
Var o klippte mig hos Anna och blev inte nöjd! Hon valde att göra som hon själv ville med frisyren istället för att klippa så vi kommit överens om. Blev erbjuden pengar tillbaka. En ursäkt hade varit på plats, men den uteblev dock! Pengarna hamnar hos en frisör som lyssnar nästa gång jag klipper mig.
Då passar jag på att be om ursäkt nu. Hoppas att du hittar någon som passar dig bättre.
Mvh Anna
2011-03-29
Kersthin
Jag har varit hos Malin i flera år är alltid nöjd. Lätt att få tider och snyggt o välgjort arbete vare det gäller färgning eller klippning + att hon alltid är glad o pigg. Är alltid på gott humör när jag går därifrån.
2011-03-23
ako
jag var hos Anna och gjorde färg och slingor,och vill bara tala om att det blev kanonsnyggt,tror inte att jag blivit så snygg hos någon annan frisör någonsin. tack jag kommer tillbaka.
2010-10-10
Mikaela
Var hos Jill som gjorde slingor på mig,blev så nöjd!Har klippt mig hos många i kungälv,men aldrig blivit bemött såhär!TOPPEN!Jill ser verkligen ditt hår,och fokuserar på just ditt hår!Kunden är verkligen NR 1 HÄR!!!!
2010-07-31
MD
Nu har jag varit hos Jill och gjort slingor plus klippt mej och jag är jättenöjd slingorna blev precis som jag ville ha dom. Klippningen blev också jättebra har inte varit så nöjd på många år när jag gått från frissan. Fick ett väldigt vänligt och bra bemötande och man kände verkligen att kunden var i fokus.
2010-06-30
Emelie med Familj
Alltid bra service och trevliga männsikor som jobbar där. Är alltid jätte nöjd när jag går därifrån.
Tack så mycket till alla kunder som har skrivit så fina omdömen!
Vi är väldigt glada och tacksamma och hoppas att vi ses snart igen.
2010-01-07
Christine
Jag har precis besökt salongen för andra gången. Första gången av misstag- trodde jag bokat in mig hos salongen brevid. Men efter en klippning som jag var skitnöjd med blev det självklart ett återbesök för klipp och färg denna gången. Jag fick ett trevligt och kompetent bemötande samt ett omhändertagande som gör att jag även i fortsättningen kommer att gå dit. Känner mig jättenöjd med både klippningen och färgen och har fått massor av positiva reaktioner från omgivningen!
2009-10-29
Missnöjd
Var inte nöjd med slingor som blev gråa istället för blonda. Håret såg slitet ut när det var nyklippt, pga av att kniv används för att tunna ut.
Hej. Tråkigt att du inte är nöjd. Men du vet väl att vi har en nöjdkund-garanti? Du är välkommen in så hjälper vi dig gärna så gott vi kan.
2009-10-08
RödBlåOran
Jag baxnar!
Älskar förändringar i frisyren. Här har vi två helt fantastiska tjejer som ser dig, lyssnar, funderar och kommer tillbaks med tips och idéer. Det går att bolla med dom. Första gången ramlade jag in där spontant, jag kommer inte att gå till någon anna! Det senaste är att jag kom med en fundering, en lurig fråga. Vad gör dom? Jo diskuterar och letar info på bästa lösning. Jag ser fram emot att komma och testa detta. Tack för Researchen och att ni lagt tid på att funderar ut detta.
Jag gillar miljön hos dem, hemtrevlig på nåt vis Men ändå stort och professionellt. Samtalen och diskussionerna mellan dom där dom rådfrågar varandra.
Två glada, energiska, idérika tjejer.
Tack Anna och Jill
/Nu blir det rött blått och orange
2009-03-27
Ronnie
Jag har haft Anna som MIN frisör under hennes tid Kungsbacka. Varför följer jag med till Kungälv och kör 15 mil för att bli klippt?
Hon är MÄSTARE med sensibla händer
2009-03-21
Jag är otroligt nöjd med hårvård och mycket prisvärt,
Kam tjejer.
2009-01-25
Grymt duktiga tjejer som vet hur man får en nöjd kund! Kommer aldrig att sluta gå dit!! Tusen tack!!
2009-01-24
Varit här flera gånger och blir alltid lika nöjd. Efter 8 klipp så e det dags att ge ett omdöme.
super bra jobbat tjejer. syns snart igen.
2009-01-23
A-K
Har tidigare gått på salonger i Gbg.Men efter jag testat Jill så har hon blivit min nya frisör.Jättetrevlig och kunnig personal.Jag värdesätter även tillgängligheten.Lätt att ta sig dit,få parkering osv.
2009-01-13
Alexandra
Jag har varit hos många olika frisörer i Kungälv med omnejd,men aldrig varit helt nöjd föränn nu. Här fick jag ett vänligt och proffsigt bemötande,grymt snygg frisyr och många bra råd och tips. Nu slutar jag leta för jag har hittat min frisör. TACK. (Vi syns om 4 veckor)
2008-12-29
Aldrig varit så nöjd med en frisör som jag är med Jill! Kommer aldrig byta salong.
2008-11-21
Gbn Bohus
Har varit kund från början,när det öppnades,alltid helnöjd,lyhörd och kompetenta.
2008-10-21
S
Nu har jag hittad min frisör salong!!! Underbara, lyhörda, duktiga o super trevliga tjejer! Vi ses om 2 månader!! /S
Mollan
goa och glada tjejer som verkligen vill att kunderna skall vara lika glada och nöjda!!! Går aldrig till annan salong.
E-TYPE
vill verkligen att man ska bli nöjd som kund!!!
2008-08-27
kreativa, kompetenta,trevliga och lyjörda! är nu en trogen kund!
2008-08-21
Mathias
Äntligen någon som förstår hur jag vill ha slingorna. Jill och Anna var snälla och glada,så tiden gick väldigt fort. Tack!!
Mitt hår är riktigt illa klippt av Anna! Avråder er att låta henne röra ert hår! Hack o Jack o ojämt klippt inte alls anpassat till min hårtyp o mitt fall detta trots att jag tydligt sa hur jag ville ha håret klippt. Är djupt besviken!
Alltid tråkigt när någon inte är nöjd. Men du är hjärtligt välkommen in så ska vi se om vi kan göra något för dig.