Omdömen om Salong Saxit
2010-08-03
Helt suverän tjej som alltid gör att man blir så fin i håret en proffsig frisörska som bemöter en vänligt och alltid glad, har nog aldrig varit mer nöjd med mitt hår som jag är i dag sen jag började gå hos henne.
Rekomenderar henne på alla sätt en helt underbar frisör och med ett otroligt sätt att jobba på.
2010-03-17
Per
Ceran och Nancy är två unga, ambitiösa och duktiga hantverkare som klipper mig och mina barn helt perfekt! De är dessutom trevlga vilket gör mig till stammis.
2009-12-07
Christina B
Är jättenöjd med duktiga Nancy som nu finns här, from dec -09, tidigare bl a La Petite Salon, också Hamamrby Sjöstad. Hon klipper, färgar, slingar, fönar och fixar bryn och fransar med fantastiska resultat - varje gång. Jag har också fått massor med bra tips om styling, passande produkter, praktiska tips etc mm. Hon bryr sig verkligen om sina kunder.Rekommenderas!!!
2009-09-27
Jennica
Jag är alltid super nöjd efter ett besök på salong saxit. Mycket trevlig och duktig personal.
Jag förblir definitivt stammis här.
2009-06-18
Jag har klippt mig på ganska många salonger och aldrig blivit riktigt nöjd. Nu har jag klippt mig i ett halvår på Saxit och alltid varit mycket nöjd när jag gått därifrån. Jag har dessutom fått ett mycket vänligt bemötande. Jag är jätte nöjd.
2009-06-17
Petra
Ett mycket trevligt bemötande och en mycket duktig frisör. Jag rekomenderar verkligen saxit.
2009-01-20
sax it är en salong som vet vad kunden vill ha!
är en bra stamkund sen 1 år tebax!
lycka till!
Hanteringen av min 11-årings frisyr var under all kritik av den ena frisören. Frisörska No 2 i salonge "räddade" det som rädas kan, men man bör inte släppas lös på kunder om man inte har grundläggande kunskaper.