Kategori: Catering Fest-, samlingslokaler Konferenslokaler Restauranger
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Sundby Gård Värdshus
2011-12-08
gäst
julbord för 590 spänn. varken garderob eller glögg ingick. rätt trist mat och vad jag tror var köpebröd. vatten fick man hämta i baren.nä, ingen hit.
2011-07-27
Flickorna i cafeet behöver verkligen gå en välbehövlig charmkurs. På önskan att få ta med sin latte fick jag veta att detta inte var möjligt för de hade inte muggar. När jag själv fann pappmuggar med lock så föreslog jag att de kunde hälla latten i dessa, får jag till svar att latten inte får plats och att kaffet inte skulle smaka gott om den delades upp på två. Jag ville givetvis ha min latte i två muggar iaf. Kan tilläggas att kaffet smakade bra.
2010-08-23
Jan
Vi åt dagens lunch idag hos Sundby gård. Vi beställde 2 glas ?VANLIGT? vatten.
När vi betalat upptäckte vi att vattnet hade kostat 28 kr per person!!! Vi reagerade naturligtvis och frågade varför. Svaret var att vattnet var filtrerat!? Vad är det för fel på vanligt vatten och går det inte att få? Varför skall vi tvingas dricka filtrerat vatten för 28 kr när det finns utmärkt kranvatten och varför upplystes vi inte om det när vi beställde ?vanligt? vatten?
Vi upplevde det här som rent ocker! Jag äter ute på restaurang flera gånger i veckan och har aldrig upplevt något liknande. På flera ställen ställer man fram vanligt vatten på borden som en självklarhet utan att det kostar ett öre.
Vi mötte två personer på väg till restaurangen och de frågade vad vi tyckte. När vi berättade att att man fick betala 28 kr när man beställde vanligt vatten, tvärvände de. Mycket dålig reklam för Sundby gård! 135 kr för en ordinär lunch är också i överkant, i synnerhet som inte sallad och dryck ingår.
2010-07-18
Farmor med familj
På frågan till servitören vad de rekommenderade för dagen blev svaret att han inte smakat på någon av maträtterna, men att den utskurna biffen såg fin ut. Den valda biffen såg ut som en koldolme med lingon på. Det visade sig dock vara en biff med kappa som rullat ihop sig och helt i avsaknad av kött. Personalen accepterade att biffen var oätlig och rätten byttes ut. Den rimmade laxen var dock helt okej. På notan blev vi debiterade för den hundra kronor dyrare kötträtten som byttes ut. På notan framkom också att ett glas kranvatten kostade 28 kronor. För besväret kring köttet blev vi bjudna på efterrätt, men den kunde vi lika gärna varit utan. De var helt smaklösa och om vi skulle ha betalat de 110 kronorna som hallonpannacottan (med mögliga hallon) kostade hade vi nog vägrat att betala för hela måltiden.
2009-12-18
Mysigt läge med mycket trevlig personal.
MEN, maten stod uppställd i ett "uterum" vilket gjorde att tallrikarna man tog var iskalla och den kalla maten blev alldeles för kall och tappade smak tyvärr. Bra utbud och god mat i övrigt!
2009-09-17
Bricco
Deltog i en fantastisk vinprovning med fantastisk mat gjord på råvaror från Gotland. Trevligt inititiativ som ger mersmak. Miljön är underbar och personalen är professionel och trevlig. Jag rekommenderar gärna Sundby Gård för en trevlig middag i vacker omgivning.
2009-09-12
BTB
Åt en fantastisk middag med min fru i denna oas. Maten, servicen och inte minst miljön är oslagbar för en middag på tu man hand. Väldigt prisvärt!
Kan inte tänka mig ett bättre ställe för vårt företags nästa konferens.
2009-09-12
CoT
Vi har hittat vår favorit restaurang! Att avnjuta en middag påSundby gård är mycket av allt. Mycket God mat, mycket trevlig och kunnig personal och allt detta i en fantastisk miljö. Vad mer kan man begära av en restaurang. Vårt favoritställe.
2009-09-07
Göteborg
Fantastisk god Hälleflundra i en underbar miljö!
Den som säger att man inte kan beställa fisk på östkusten har i detta fallet verkligen fel.
2009-09-06
P P N
Tack vara den fantastiska julmaten och SundbyGårds super trevliga personal blev julmiddagen med mina svärföräldrar en lyckad kväll.. =)
2009-09-04
M P J
Mat, miljö och fantastisk personal ! Allt får bästa tänkbara betyg av mej.
2009-09-02
Hebbe
Firade min mors födelsedag tillsammans med min och min brors familj. Underbar mat, som passar både vuxna och barn, kunnig personal som på ett trevligt sätt guidade oss genom menyer och vinval. Allt detta inramat i en härlig miljö med närhet till sjön från både restaurang och bar.
Vi kommer absolut tillbaka!
590 sek för halvdålig mat som smakar ingenting..
Välj ett annat ställe om du skall äta julbord i år..