Fler träffar Catering Huddinge
Sundby Gård Värdshus
Tel 08 - 689 99 00, Sundby Gård, 141 91 HUDDINGE10 omdömen för Sundby Gård Värdshus:
RSS2009-09-17
Bricco
Vinintresserad
Deltog i en fantastisk vinprovning med fantastisk mat gjord på råvaror från Gotland. Trevligt inititiativ som ger mersmak. Miljön är underbar och personalen är professionel och trevlig. Jag rekommenderar gärna Sundby Gård för en trevlig middag i vacker omgivning.
2009-09-12
BTB
Perfekt konferensläge
Åt en fantastisk middag med min fru i denna oas. Maten, servicen och inte minst miljön är oslagbar för en middag på tu man hand. Väldigt prisvärt!Kan inte tänka mig ett bättre ställe för vårt företags nästa konferens.
2009-09-12
CoT
Mycket av allt
Vi har hittat vår favorit restaurang! Att avnjuta en middag påSundby gård är mycket av allt. Mycket God mat, mycket trevlig och kunnig personal och allt detta i en fantastisk miljö. Vad mer kan man begära av en restaurang. Vårt favoritställe.
2009-09-07
Göteborg
Västkustbor
Fantastisk god Hälleflundra i en underbar miljö!Den som säger att man inte kan beställa fisk på östkusten har i detta fallet verkligen fel.
2009-09-06
P P N
Julbord 2008
Tack vara den fantastiska julmaten och SundbyGårds super trevliga personal blev julmiddagen med mina svärföräldrar en lyckad kväll.. =)
2009-09-04
M P J
Säljchef
Mat, miljö och fantastisk personal ! Allt får bästa tänkbara betyg av mej.
2009-09-02
Hebbe
Familjemiddag
Firade min mors födelsedag tillsammans med min och min brors familj. Underbar mat, som passar både vuxna och barn, kunnig personal som på ett trevligt sätt guidade oss genom menyer och vinval. Allt detta inramat i en härlig miljö med närhet till sjön från både restaurang och bar. Vi kommer absolut tillbaka!
Julbord
Mysigt läge med mycket trevlig personal.MEN, maten stod uppställd i ett "uterum" vilket gjorde att tallrikarna man tog var iskalla och den kalla maten blev alldeles för kall och tappade smak tyvärr. Bra utbud och god mat i övrigt!