Omdömen om ICA Kvantum Sollentuna Centrum
2011-02-06
Karin
Finns mkt bra, är vegetarian nästintill vegan och här finns det många bra produkter att hitta. Tycker butiken är lätt att navigera i, blev mkt bättre i och med ombyggnaden. Personal är lätt att hitta ute i butiken och har nästan alltid blivit bra bemött. Snabb i kassorna också. Det enda som drar ned lite är postdisken, där går det mkt långsamt och de bakom disken är inte helt genomtrevliga. Men totalbetyget mkt bra!
2009-11-03
Leffe
den otrevligaste affär jag varit inne i under senaste året! Trodde vid förra besöket i våras att det berodde på ombyggnaden men det är lika illa nu i november 2009! Som en enda stor labyrint med 0 överblick och svårt att hitta varorna man söker.. Hur kan man förstöra en butik på det sättet!
Om det finns personal så syns dom i varje fall inte till när man behöver dom.
2009-07-05
Gunkefunke
Otroligt dåligt bemötande av kunder, finns aldrig personal att fråga, långa köer vid kassorna. Var tidigare stamkund men har nu tröttnat.... Vill inte sätta någon stjärna, men tydligen måste man sätta minst en.
2007-07-30
Andreas
smörgåstårta .. om ja bara kunde få receptet! bra charkuterier och utbud,fräsch frukt&grönt avdelning. hyfsad sortiment på kolonial, mat demo nästan varje dag. Det inspirerar mig vid varje besök. Värt att åka långt för servicen man får.
2007-05-12
Ulrika
Fräscht och bra utbud, lite småsvårt att hitta varor ibland. Hyfsat mycket personal att fråga om hjälp. Kanonfin fisk/gourmet/charkavdelning. Det går hyfsat snabbt i kassorna för de brukar ha nästan alla kassor öppna.
2007-05-11
LillPer
Ja, jag tycker det är superbäst. Fräscht, stora ytor att gå på. Bra kvallité till bra priser. Trevlig personal... Kanske är Ica Viksjö utsedd till Sveriges bästa Ica. Men Ica i Sollentuna Centrum kan inte ligga långt efter, tycker jag. Helt kanon och superbra!!!
Den här butiken måste ha planerats och varuplacerats av någon människa som totalt saknar kunskap om köpbeteenden, kundflöden och logik i största allmänhet. Jag har varit inne några gånger, och fått gå ut med helt eller delvis oförättat ärende, eftersom butiken är helt vansinnigt planerad och inte följer några kända lagar om varuplacering. Försöker man fråga någon inser man att personalen verkar ännu mer vilsen, ett par gånger rentav oförskämda och nonchalanta. Det är synd att detta lågvattenmärke är den enda livsmedelsbutiken man är hänvisad till i centrum. Ett alternativ med bättre priser skulle säkert vara bra för konkurrensen och tvinga fram lite kundfokus hos den här butiken.