Kategori: Rostskyddsmedel, - rostskyddsbehandling
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Rostskyddsmetoder AB
2011-03-03
Stina
Arbetet kändes väldigt väl och professionellt utfört. De förklarade noga och pedagogiskt vad som gjorts, höll utlovade tider och var generellt väldigt trevliga.
2009-01-15
När jag skulle rostskyddsbehandla min ena bil (Suzuki Grand Vitara XL-7) kontrollerade jag olika företag och valde Rostskyddsmetoder, vilket jag gjorde helt rätt i! Behandlade Bilen i september -07 mao ca et och ett halvt år sedan. Är mycket imponerad över deras jobb. Varenda vrå "fylld" med medel. Hade bilen på bes. nu i december, de kommenterade oxå behandlingen (underredet). Att de skickar julkort varje jul är ju oxå trevligt :-)
2008-11-10
B Sareld
Jag läste några omdömen om företag i en annan bransch, och ställde mig frågan: Är det något företag där jag har känt mig riktigt väl behandlad? Och då kommer jag att tänka på Rostskyddsmetoder. Jag köpte en Mazda 1997, den var då 3 år gammal. Jag lämnade in den för rostskyddsbehandling, och fullföljde sedan med årliga behandlingar i 8 år. Sen släppte jag, tyckte att bilen måste väl hinna bli lite rostig inann den ska skrotas. Rostskyddsmetoder gav mig alltid välskrivna och kompletta protokoll över vad som var gjort, de lämnade kvitto inkl mätarställning när de tog emot bilen, de kontaktade mig när det var dags för den årliga uppföljningen (precis som vi kommit överens). Kort sagt, ett sympatiskt företag, jag fick alltid vad jag förväntade mig - och faktiskt lite till.
Väldigt proffsigt arbete, fick ofta beröm på bilprovningen med min förra bil.
Förra året hämtade vi ut vår nya bil, och lämnade in den samma dag hos rostskyddsmetoder. Bilen, en ford fiesta, hade ett väldigt bristfälligt rostskydd från fabriken. Enligt Bilia var bilen extra behandlad för svenska klimatet, men den extra behandlingen kunde man troligtvis göra bättre själv på OK´s GDS. Väldigt trevligt bemötande, kan bara rekommendera Rostskyddsmetoder AB.
PS: Min vän har haft en 9 årig audi A6, som hade rost runt omkring dörrlisterna. Audi lämnar 10 års garanti på plåten, jag var med honom när han åkte till audi för reklamation. Det gick fort. Mannen på audi kom ut och sa att det inte fanns hål ännu, och att man borde har vårdat bilen bättre.
Så fungerar biltillverkarnas plåtgaranti.