Omdömen om MOC
2010-05-13
Adel är grym, har magiska fingrar och är ett komplett proffs på det han gör.
2010-05-02
Froken P
Sämsta klippningen någonsin...och dyraste. Möjligt att någon kan klippa bra på salongen men inte den killen (a...) som klippte mig. Han pratade mest i mobil och var cool och klippte lite i 5 min.
2010-04-20
frida
Jag har testat två av frisörerna och blev inte nöjd nån gång. Den ena gången blev det helt tvärtom mot mina önskemål. Den andra gången var ännu värre och jag var bara nån vecka tvungen att gå och klippa mig igen. Den frisören nästan skrattade åt vad han hade gjort och kunde bara konstatera att det måste ha varit en okunnig persons verk....
2010-01-12
Mir
Klipper superfina coola frisyrer. Bra service. Schysst atmosfär. Garanterat skitsnacksfritt! Rekommenderas!
2008-02-14
så trevliga & så duktiga! tar sej tid, bemöter ens önskemål & tillgodoser dessa. Man får kaffe, & juice & se på konstfilm när man tvättar håret. Dickis huvudmassage e magisk!
2007-12-13
Emma
Har gått hos hennes sedan Uppsalatiden.
2007-11-19
alltidnöjd
Proffisg, trevlig och vet vad som blir bäst på mig; Ulrika är grymmast! Desstutom säljer dom massa bra produkter som faktiskt funkar! Går du till MOC kommer du aldrig byta frisör igen.
2007-10-19
kräsen
alla på Moc är gryymma! Speciellt Ulrika & Carolina! Värt varenda krona när man vet att resultatet blir så bra som det blir.
2007-08-22
Kräsen
Har gått hos Eva i flera år och hon är helt underbar! har aldrig blivit missnöjd med mitt hår efter att ha varit hos henne..
2007-08-12
P
Grym tjej!!! Vet vad som passar till ens hår och stil. Alltid nöjd!
2007-07-26
3 systrar
snygg o han klipper sjukt snyggt. otroligt kreativ
2007-06-07
Sofia
örjan regerar!!!! Bäst bäst, stamkund sedan 2002
2007-06-03
poptjej
Jag måste rekommendera Josefin som jag klippte mig hos sist, jag blev jättenöjd! Hon tog hänsyn till min hårkvalitet, min ansiktsform, att jag inte vill behöva styla det så mycket och framförallt, min stil! Dessutom är hon bland de billigare, så det kändes prisvärt. Jättetrevlig tjej som inte kallpratade så mycket :)
2007-05-29
Trevlig salong med avslappnad stil och oerhört skickkliga frisörer. Jag går numera bara till Örjan, som klipper som en gud och tar hänsyn till min stil, hårkvalitet och hur mycket tid jag orkar lägga ner på styling varje dag. Jag är supernöjd!
2007-05-08
Erika
Skulle inte klara mig utan Örjan! En gång Örjan alltid Örjan.
2007-04-10
Kristina
Bra klippning efter goda råd hos Eva i flera år. Får modernt stuk utan att anstränga mig själv ett dugg. Värt varenda peng.
2007-03-26
febrbrud
visst dyrt.. men det är det värt. Övertygande kompetens!
2007-02-16
Jag
Jättebra ställe! Men håller med-lite dyrt. Men vad gör man inte för sitt hår!=) Åsa är bäst!Super på naturliga slingor! Gå till henne...
2006-11-24
kim
Har klippt mig hos Örjan i flera år. Aldrig varit så nöjd med en frisör! Rekommenderas varmt.
2006-11-04
mira
madde är grym! hon förstod precis vilken typ av frisyr jag hade i tankarna, sen klippte hon ännu snyggare än det!
2006-07-06
ramones
Har klippt mig hos Adel i flera år o han e verkligen bäst. Alltid inspirerad o på topphumör!
2006-06-14
lillaMe
Jag har haft stora problem att hitta ngn som kan klippa lockigt - Carro både älskar lockigt hår och får det att se fantastiskt ut!
2006-05-30
Sylvia
Det finns ingen som klipper så bra som Gustav! Låt honom få fria hander, jag lovar det kan inte bli fel!!
Adel är kanonbra! Ingen annan klipper hår så bra som han! Det är kanske dyrt för stunden, men ändå ekonomiskt för en student som inte kan klippa sig ofta, eftersom klippningen" växer med" håret i flera månader. Adel är dessutom väldigt inspirerande när man kommer och bara vet ungefär hur man vill ha det. Han fixar allt (och avråder när det faktiskt inte är möjligt...). Rekommenderas!