Salong Dorizabeth

Kategori: Frisörer, hårvård

Omdömen om Salong Dorizabeth

2011-11-08

Klippte ojämt

Var där våren 2011 och ville klippa en page-frisyr, vilket de inte visste vad det var. Försökte förklara och blev slutligen klippt men inte alls så som jag tänkt mig. Väldigt trevlig personal, dock!

2011-10-31

Lena

Lena

Dom här systrarna är duktiga dom! Alla tre är mycket duktiga på hantverket.

2011-10-12

lena

ojämn klippning. hit går jag inte igen

2011-05-02

bästa frisörerna

2011-04-05

Bönan

Bäst

Har alltid blivit nöjd med klipp och färg. Gullig personal som lyssnar och ger råd. Jag kommer inte klippa mig någon annanstans, nu går hela familjen dit.

2011-03-11

Bästa salongen, alltid klippt mig där ! Underbar personal !

2010-04-07

Kickan

Bäst!!

Otroligt trevlig personal och ett personligt bemötande. Lika nöjd oavsett vem av de tre systrana som klipper. Alltid god råd, kommer med idéer, vilket värdesätts högt. Nu går även min dotter där. Rekommenderas varmt.

2010-03-11

Helt ok

Trevliga frisörer som oftast förstår hur man vill ha det. Bra pris, resultatet blir som sagt oftast som man tänkt sig.

2010-03-02

En annan stamkund

Har klippt mig där i flera år. Frisörerna är mycket trevliga, och klipper alltid bra och så som jag vill ha! :)

2009-12-14

Pelle

Rekommenderas!

Proffsig personal och trevliga lokaler. Klipper mig alltid där och resultatet är alltid perfekt.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård