Omdömen om Salong Dorizabeth
2011-10-31
Lena
Dom här systrarna är duktiga dom! Alla tre är mycket duktiga på hantverket.
2011-04-05
Bönan
Har alltid blivit nöjd med klipp och färg. Gullig personal som lyssnar och ger råd. Jag kommer inte klippa mig någon annanstans, nu går hela familjen dit.
2011-03-11
Bästa salongen, alltid klippt mig där ! Underbar personal !
2010-04-07
Kickan
Otroligt trevlig personal och ett personligt bemötande. Lika nöjd oavsett vem av de tre systrana som klipper. Alltid god råd, kommer med idéer, vilket värdesätts högt. Nu går även min dotter där. Rekommenderas varmt.
2010-03-11
Trevliga frisörer som oftast förstår hur man vill ha det. Bra pris, resultatet blir som sagt oftast som man tänkt sig.
2010-03-02
Har klippt mig där i flera år. Frisörerna är mycket trevliga, och klipper alltid bra och så som jag vill ha! :)
2009-07-13
Trevliga tjejer med humör och resultaten blir alltid bäst! Har klippt mig där sen tjejerna har startat sin verksamhet.
2009-01-03
Har klippt mig säkerligen där i minst 5 år. Idag går både jag och dottern där.
2008-05-14
Nööjd kund
Trevliga tjejer i lätt stämning Blir alltid bra resultat...... Bor i Malmö......å klipper mig i Huddinge.....
Var där våren 2011 och ville klippa en page-frisyr, vilket de inte visste vad det var. Försökte förklara och blev slutligen klippt men inte alls så som jag tänkt mig. Väldigt trevlig personal, dock!