c/o Häringe Slott

Omdömen om c/o Häringe Slott

2011-10-16

M & Å

Eftersatt underhåll

Man kan inte leva hur länge som helst på gamla meriter. Fin miljö men hela anläggningen kändes som passerat bäst före datum. Första rummet vi fick var i stil med vandrarhem, mögligt duschdraperi och avloppslukt i ett badrum med gammalt linoliumgolv. Rummet som vi fick istället var bättre men även där mögel i badrummet, trasiga inredningsdetaljer. Allmänt förvirrad personal. Bastun vid havet ur funktion, det var ett stort hål i golvet utanför bastun med uppbrutna klinkerplattor! Maten var ok men inte vad vi förväntat oss. Vistelsen kändes inte prisvärd...

2011-02-24

Johan B Johan B

Kallt och dåligt tuggmotsånd

Fint och gammalt men lämnar en del övrigt att önska. Maten var lite tråkig, dåligt saltad och väldigt lite tuggmotstånd i princip på allt utom brödet (väl mycket mos). Ganska ouppmärksam service. Och kallt i slottet som bara den. Konferenslokalen helt ok, men projektorn borde bytas ut.

2010-11-09

andreas

Inte prisvärt

Miljön är som sagt trevlig men det mesta av den praktiska servicen funkar inte på ett bra sätt och maten och boendet i standardrum känns inte prisvärt.

2010-11-07

Lalle

Trevligt men oordnat

Charmig, exotisk slottsmiljö och omgivningar, med stora trevliga rum, men kyligt inomhus och för mjuka sängar. Maten var ambitiös, välkomponerad och god, men för salt på vissa ställen. Det var en hel del oreda kring det praktiska, men personalen var trevlig och påtagligt hjälpsam.

2010-01-10

Eva

Sviterna är ej att rekommendera

Miljön är fin, men boka inte en svit i sjöflygeln. Kallt i rummen och rostigt vatten i bubbelbadet. Absolut inte prisvärt!

Hotell, resor och turism
R1000185;Hotell, pensionat