2009-11-27
Peter Edlund
Jag tyckte magnus var nedlåtande. Det såg till och med ut som om han skrattade till lite.
2009-09-23
Sussi
Magnus och hans gäng är super proffsiga. Han har hjlpt mig att få den kropp som jag alltd önskat. Så fantastiskt snyggt!!
2009-07-15
A.E
Finns ingen annan läkare som är så duktig och skicklig som Magnus, han och hela hans personal är super trevliga och ödmjuka!
MKT nöjd med min operation och bemötandet. Rekommenderas!!!
2009-02-02
Jojjan
Jag kan bara säga goda saker om Improva. Magnus Hober är oerhört skicklig och ytterst kompetent. Personalen tar sig tid och visar stor omtanke. Jag kan varmt rekommendera Improva och jag är otroligt nöjd med resultatet av mitt ingrepp.
2008-10-26
Katarina
Har varit på många kliniker för kosultation, men ingen klinik fick mig att beställa tid förns nu. Ser fram emot min operation och är övertygad om att resultatet blir över förväntan. Har bara hört gott om denna klinik.
2008-01-27
A
Ett otroligt trevligt bemötade. De tog sig tid och det fanns absolut inge stress. Ringde massor av gånger och hade tusen frågor och bemötandet var alltid det samma, mycket trevligt. Magnus gjorde en mycket trygg och resultatet blev fantastiskt.
Trevlig personal, otroligt duktik kirurg (Har endast varit hos Dr Hober). Man känner sig trygg, välkommen och definitivt nöjd med behandlingen, både före, under och efteråt.