Omdömen om Michael & Frisörerna
2012-01-13
Jag visste knappt själv vilken färg jag ville ha när jag gick dit. Men petig var jag. Försökte förklara mina idéer och Amanda gjorde ett strålande jobb med min färgning och klippning. Hon förstod precis hur jag ville ha det trots att jag inte gjorde det själv! Kunde inte blivit bättre!! Så himla lyhörd, noggrann, duktig och trevlig! Jag kommer tillbaka! //Alexandra
2011-10-14
Pow
Ta mig f*** den värsta skiten nånsin.
Naglar trilla av efter 2 dagar. Nu två veckor senare har jag 2 naglar kvar.
Håller med föregående person!
2011-09-26
Elin
Frisör-delen verkar ju vara lyckad om man läser kommentarna, men naglar kan de INTE. Gjorde gelnaglar och efter två dagar har två ramlat av, naglarna har släppt för flera ställen och det ser INTE bra ut! De ringde och bokade om min tid två gånger och naglarna tog ca en halvtimme att göra. (Görs det bra och noggrannt tar det ca. 1,5 tim. Rekommenderas INTE.
Gud va tråkigt att naglarna inte vart bra. Michael & Frisörerna har ingen makt över nagel delen eftersom den biten hyrs ut. Vi hyr även ut en tatueringar del på salongen som är väldigt lyckad. Vi strävar efter att alla våra avdelningar ska hålla samma klass som på hårsidan. Ska titta närmare på detta. Hoppas tittar in för ett frisör besök iallafall.
2011-08-13
Wasti
Har bara klippt mig hos Michael och är helnöjd. Han ger en kreativa förslag om man är osäker och håller humöret uppe även när man inte blev helt nöjd och fick klippa om trotts tight tidsschema.
Tack Wasti . jag gör alltid mitt bästa.
2011-07-24
Joanna
Jag har klippt mig där två eller tre gånger under åren. Går inte ofta till frisören nämligen. Varje gång har en tjej klippt mig som är så himla duktig. Hon var supernogrann och gav råd hur jag borde klippa håret . Det blev superbra också. Aldrig haft hår som passar mitt ansikte så bra som när jag gått dit .Sen stylade hon håret länge så det blev superfint också. Inte ens dyrt där, så rekommenderar verkligen , minns tyvärr inte vad denna frisörska heter dock.
Tack för all beröm. Välkommen åter
2011-01-08
Helena
Tack carro: Vart reommenderad att komma till er och ni/du gjorde mig sååååå fin i håret . rekommenderade er vidare till alla mina kompisar.
Stort tack / Helena
2011-01-07
Josefine
Dök in för en drop in tid, helfärgning. Blev så bra mottagen! Frisörerna tog hjälp av varandra för att få rätt på vilken färg som skulle passa bäst på mitt hår (det tycker jag tyder på seriositet) och Linn som tog hand om mig var glad, trevlig, positiv, serviceminded och väldigt duktig, jag är SÅ nöjd! Fick håret stylat och lockat i priset, som var väldigt humant. Jag kommer gärna tillbaka till dig Linn!
Linn: Tack För kommentaren. Du är så välkommen tillbaks.
2010-12-29
Till synes en relativt liten frisör salong på götgatan, men den trevliga personalen gav ett bra första intryck. Frisörskorna / frisörerna anpassar den frisyren man önskar till ens huvudform på ett oklanderligt sätt och ger dig som kund professionella råd för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med resultatet.
Helhetsintryck - Väldigt prisvärt, Trevlig personal och Bra Resultat.
Tack . kul att du är så nöjd.
Mvh Michael & Frisörerna
2010-11-18
Johannes
Har klippt mig där sen jag var en liten pojke , börjar nu växa och bli en ung man . ALLTID lika nöjd när jag går ut från salongen . Alla är så trevliga och kungen med saxen , Michael , gör alltid något nytt med mitt hår som imponerar på mina kompisar ;D !!!
2010-11-04
amanda har gjort mitt hår ett par ggr nu o jag e skiiiitnöjd!! tack snälla!
2010-10-18
Linda
Har hittat min salong ÄNTLIGEN.
Va hos ´sandra o fick håret fixat. Gud va bra det blev. Tack för ett sjukt noggrant jobb.
2009-11-22
Har gått till Michael i flera år, är alltid supernöjd!
2009-11-18
Proffsiga och kunnig personal & man blir alltid trevlig bemött! Hatten av för Michael & hans kollegor. Ni är guld värda.
2009-11-17
// B
Ida, Du är helt klart den bästa där :)
Ingen kommer gå om din proffsighet, din kunskap!
2009-11-13
AL
Michael förstår sig på även 65+! Känner mig 10 år yngre efter senaste besöket!
2009-10-20
Malin
Michael du lyckas alltid få mig så sygg i håret.
Tack
2009-10-20
Eva
Amanda du är min frisör .
Gått hos er nu i 2 år och är altid lika nöjd
Keep up the good work. Eva
2009-08-30
Vad ska jag säga Michael är den bästa frisören jag har varit hos, Du är alltid så trevlig och proffsig.
Tack/ Pia
2009-08-16
Nöjd kund
Har aldrig vart på en salong med trevligare och proffsigare frisörer. Michael, Amanda och Ida ni är grymma.
2009-07-31
Kathryn
Ida är bäst. Hon har känsla för form och färg. Kommer aldrig byta till någon annan. Är alltid 100% nöjd när jag går därifrån.
2009-03-30
Anneli k
Ni är de bästa frisörerna i stan. Ett stort tack till Michael för att du fixar till mitt hår.
Ha det så bra!
2008-12-21
Hej .
Ville bara säga gud vad ni är duktiga.
God Jul/ Lena
2007-06-28
nöjd!
Jag har hittat den perfekta frisören! Michael är duktig, proffsig och dessutom alltid trevlig!! Tack !
klippte och färgade hos linn - fantastiskt duktig frisör som lyckades få ordning på kaoset som var mitt hår. hon förstod precis vad jag ville ha när jag förklarade och det blev till och med bättre än vad jag hade hoppats på. supernöjd! kommer alltid klippa mig hos henne!