Hair Fashion Academy

Omdömen om Hair Fashion Academy

2011-05-15

Peter

Klippfabrik

Bland det sämsta jag varit med om. En snabbklippning med maskin av en stressad frisör som endast brydde sig om att ta betalt. Fattar inte att man kan få det ojämnt med maskin.
Inga fler besök dit...

2011-04-28

M.A

Riktigt bra

Första gången jag var där och det blev riktigt bra. Trevlig personal, fräsch salong och stort utbud av produkter.

Kommer definitivt fortsätta klippa mig där.

2011-03-11

St

Lite besviken

Jag klipper mig alltid hos denna frisör men sist så blev jag ganska besviken det blev inte som det brukar bli, det skulle bara gå så fort som möjligt kändes det som och det blir bara dyrare för varje gång ja går dit, så det blir att välja en annan frisör istället

2010-12-14

Alex

Långhåriga killen

Kom in som chewbacca kom ut som en cool kille. Första gången jag klippte mig där och jag är grymt nöjd, Donnie vet vad han gör. Gav han fria händer o det blev grymt. Rekommenderas starkt

2010-07-12

emma

Emma

jag tycker dom är jätte duktiga dom lyssnar verkligen på vad man vill....

2010-04-30

GB

Usch

VARNING! Ointresserad och slafsig frisör - var ganska snygg när jag kom. såg eländig ut när jag gick!

2010-03-01

annonym

Södertälje sämsta herrfrisör

Lyssnar ej på en klipper efter egen smak tar mer betalt än vad prislistan

Svar från Hair Fashion Academy
2010-04-29

Hejsan

Det var väldigt tråkigt att läsa detta men jag skulle vilja veta vad du fått betala för en klippning. Vi följer alltid prislistan, men observera att priserna är frånpriser, tar en klippning längre tid eller kräver mer arbete så kostar det lite extra vilket är logiskt.

Sen att du inte är nöjd är väldigt tråkigt. Vi försöker alltid göra vårt bästa och leverera bra frisyrer!

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård