T.G.I. Friday's Stureplan

Omdömen om T.G.I. Friday's Stureplan

2012-03-04

pappa

Bra kycklingvingar

Riktigt goda kycklingvingar. Maten är helt ok, liksom servicen. Perfekt för större sällskap och inte för hög budget. Avspänt, drinkarna är goda men lite trista kanske...

2012-02-12

Michelle

Uselt

Tog 20 min innan vi ens fick beställa dryck, ytterligare 45 min att få maten som var fel och kall. Sen tog det 30 min att få betala och allt detta utan att det var mkt folk. Vi fick själva gå till servitören när vi ville beställa mer dryck och betala för han kom inte till oss. Vi vill inte komma dit igen efter den nonchalanta servicen

2011-06-08

Paulina

Smaklöst

Hamburgarna smakade ingenting och dessutom var det väldigt snålt med innehåll: en tomatskiva, ett salladsblad, en rad med lök och så kött och bröd. Torrt och inte gott. Dessutom glömde de pommesen på killens tallrik. Det är inte särskilt prisvärt Det enda som var positivt var servitören som var supertrevlig!

2011-05-16

Besviken

Så dåligt!

Tråkig hamburgare, riktigt kall bacon. Mer kan man förvänta sig för 139 :-
Riktigt dåligt!

2011-04-05

gudmor

Trevlig servitris

Måste ösa beröm över servitrisen Cissi som serverade oss igår. Hon var hur go och trevlig som helst med min guddotter - världsklass på servitris!!
Väldigt fin service och god mat, vi har aldrig blivit besvikna när vi varit här!

2011-02-19

Helen

USCH

Så illa bemött har jag aldrig blivit på något uteställe. Var där med ett städat gäng som skötte sig på alla sätt. Blev ändå behandlade otroligt illa av flera ur personalen. (Har inga klagomål på maten.)

2011-02-09

X

Missnöjd varje gång

Personalen påminner om McDonalds. Oerfarna, stressade och otroligt dålig service!

2010-11-07

Linn L Linn L

Vilka vingar!

Det här är ju inte den bästa restaurangen i stan, det blir väldigt ofta knas med beställningar och maten blir inte alltid det man beställt men jag tycker ändå att det oftast är väldigt trevlig personal och deras kycklingvingar räddar allting, de är underbart goda och har blivit det enda jag beställer där nu :)

2010-09-25

freye

Unvik - Ät ej här!

Besökte restaurangen med vänner en livlig fredagskväll. Allt var bra tills maten kom. Hade beställt ryggbiffen medium stekt. In får man en sorglig bit. Helt genomstekt och torr som en sula. Vid påpekande svara servitörer "den är lite rosa där på kanten" Helt oacceptabelt.Flera i sällskapet var mycket missnöjda med maten av flertalet anledningar, kall, rå, mm. Skulle man insett sina misstag och åtgärdat det skulle ingen fara skett, men med tanke på bemötandet och oförmågan att vilja kundens bästa förstördes hela kvällen.

Rådet lyder: Undvik restaurangen om ni skall äta. Ni kommer bli missnöjda.

2010-05-20

Aldrig mer!!

Saltad Nota

Var där med med några polare och drack öl. Fick en nota med 12 öl mer än vi druckit. Vi blev serverade av olika servitriser/örer. Ingen ville i slutet känna till problemet. Dåligt!!!

Fler företag i Stockholm