Kategori: Läkare: Spec. kompetens - Gynekologi, obstetrik, förlossning
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Kvinnohälsan Söder
2012-03-29
Åsa
Jag har bytt läkare, går aldrig dit igen! Felaktig information, felaktig behandling.
2011-10-20
Fruktansvärt besök hos den kvinnliga gynekologen som utan förvarning körde upp sin hand då högt hon kunde plus instrument. Är van vid lugna behandlingar där de förklarar och berättar innan vad som sker. Blödde ord och vid instoppning av tampongen tryckte hon helt fel och jag fick säga till art det var för torrt liksom. Trevlig i övrigt men så oförsiktig och det kändes helt klart som ett övergrepp. Visar proven ngt fel ska jag söka mig vidare. Är oftast inte heller känslig men nä gå inte dit om ni slipper.
2011-09-14
Har gått på Kvinnohälsan i flera år pga cellförändringar. Känner inte alls igen beskrivningen. Har alltid blivit väl bemött och känt mig lugn och trygg. Och när det kommer till smärta kan jag berätta att jag där satte in spiral, utan att det kändes! Jag fattade inte att hon var klar. Förra gången gjorde jag det på annat ställe, och då gjorde det ont.
Det enda negativa jag håller med om är kontanterna, att de inte tar kort. Känns inte helt i tiden.
Ttack för förtåelse,vi ska försöka gå över till kort betalning.
2011-09-07
Har varit på två besök, med andledning av cellförändringar och måste säga att jag inte alls håller med de negativa kommentarerna.
Läkaren var enormt vänlig, rakt på sak och också väldigt skicklig - varken provtagningar eller behandling kändes knappt. Jag kommer med glädje återvända och skulle gärna vilja ha denna klinik som "husklinik" för andra typer av undersökningar.
/m
2011-08-25
Jag kommer för att undersöka om jag har inflammation men hon gjord en canse prov. Jag fick en tid för att få provsvar. När jag där fick jag vate att jag ska gora en ny prov för undersöka om jag har inflammation. Jag trodde hon har tagit prov på första besöka, nej det gjord inte hon, varför? Jag kunder inte göra prov på den dagen för att jag har mens. Jag fick betala ändå. Jag ska få en ny tid och jag vet inte hur många gånger behöver vara där för göra det som jag ska?
2011-07-12
anonym
Jag va där för att jag blev kallad till en kompletterande undersökning efter mitt första cellprov. När jag kom dit var hon också sen o dessutom tog in en annan tjej innan mig. När jag väl kom in fick jag ingen info om varför jag var där eller VAD hon skulle göra. Jag trodde det skulle vara som på första cellprovtagningen... Men ack nej en extrem smärta och efteråt när jag såg att det var blod på alla instrument, efter att jag fråga vad fan hon gjort med mig förklara hon att hon hade knippsat av en bit av min livmoderhals o skrapat!!!! Gå aldrig dit. Jag ska på återbesök o ska försöka se om jag kan byta mottagning helt!
2011-07-08
Tycker att alla som blivit dåligt behandlade av Kvinnohälsan, Högdalen kan ringa och tala om detta, de behövs komma fram annars händer inget.
2011-07-04
Otrevlig läkare, ger ingen förklaring till försening, vill inte diskutera det jag var där för att göra eller ge mer än luddig ytlig information om det hela. Efter undersökningen så var det ingen som helst efterprat, vilket jag behövde. Det finns ingen reception och när man måste boka återbesök får man tigga om det hos en otrolig upptagen "receptionist"/kontorråtta som blev sur för jag "störde". Jag vill inte gå dit igen!
2011-05-29
Anna/O
Jag är väldigt nöjd av personalen som jobbar på kvinnorhälsa på Högdalen,I mars månad jag fick tid på en gång och närmaste tiden det var om 2 dag .Jag fick inte vänta längre ,tusen tack för det!
Jag blev välbemöttat av henne .Hon är en förebild för mig som en duktig specialist som har kunskap,kompetens och stor erfarenhet.Jag känner mig väldigt trygg hos henne att hon kommer ALDRIG missa nåt !
Tjejer ,FÖR MIN säkerhet vände jag mig till henne för att få en bra undersökning !
Tack var Gud att du finns vid mig !
2011-05-29
Anna/O
Jag blev välbemöttat av henne och hon är en förebild för mig som en duktig specialist som har kunskap,kompetens och stor erfarenhet.Jag känner mig väldigt trygg hos henne att hon kommer inte missa nåt !Tjejer ,FÖR MIN säkerhet vända jag mig till henne föratt få en bra undersökning !
Tack var Gud att du finns vid mig !
2011-03-21
besviken
Fyyyyyy vilket ställe, hemskt att behöva vara med om detta, ja till slut trodde jag allt var mitt fel. Hon var hårdhänt, ingen förståelse gjorde så fruktansvärt ont att jag var nära att svimma, men de tog hon ingen hänsyn till, fick ett snäsigt svar att detta måste ju göras, nä där får man inte fortsätta behandla mig, då får hon ge remiss.
2010-09-15
anonym
jag gick dit för att jag blivit för gammal för ungdomsmottagningen. har aldrig varit med om något liknande! hon var hemsk! gjorde illa mig så pass mycket att jag blöde i över 12 timmar efteråt, och hade så ont så jag hade svårt att sitta och gå. under tiden jag var där svarade hon i telefon 2 gånger och pratade om nån resa hon skulle göra. varav ett av telefonsamtalen tog hon undertiden jag inte hade några kläder på mig! det va så otroligt kränkande och respektlöst. man är tillräkligt utsatt hos en gynekolog som man är. hon vägrade lyssna på vad jag hade för problem och sa emot mig när jag inte höl med och blev riktigt otrevlig (det visade sig senare att jag dessutom hade rätt!) jag skulle inte ens önska min värsta fiende ett besök här. jag fick bita ihop för att inte börja gråta. dessutom så tog det väldigt långtid att få besked och all hjälp jag behövde.
2010-04-16
ILS
Fyrtio minuters försening men ingen ursäkt. Inne hos gynekologen blev jag djupt kränkt och sårad. Det sitter kvar än .Jag fick aldrig riktigt chansen att berätta om mina besvär/min oro. Gynekologen såg i datorn och ville ha stavningshjälp. När det gjorde ont sa gynekologen att det var mitt fel. Jag blev kränkt (vill inte ge exempel här) och jag grät på T-banan hem och det gjorde jag i flera dagar sedan. Dessutom fick jag efteråt inför öppen ridå veta hur mycket besvär jag ställde till med som inte hade jämna pengar- något ingen hade bett mig ta med. Fy sjutton vilket patientbemötande.
2007-06-27
Jag hade också cellförändringar. Jag blev väldigt bra bemött. De var lugnade, förklarade tydligt vad som gällde och fick mig att slappna av. Tyckte att de var väldigt förstående och hjälpsamma, i en för mig jobbig situation. Jag rekommenderar tjejer att gå dit!
2007-06-18
sara
förklarar bra och känns trygg.....jag och min man blev väldigt bra bemötta
2007-04-12
ledsen
Har en mkt nedlåtande och arrogant attityd, dock ok barnmorska
2007-04-02
A
Ni tjejer som har blivit dirigerade till kvinnohälsan söder... byt mottagning! Jag har aldrig blivit bemött med så mycket oförståelse och irritation. jag var där för att dom hade hittat avvikande celler vid min rutin kontroll efter livmodercancer. självfallet så var jag nervös och orolig då jag kom dit, vilket personalen hade noll förståelse för. förfärligt! jag kommer inte att gå tillbaka dit för att få mitt provsvar.
Såsom ni andra beskriver blev jag också behandlad. Känner mig våldtagen av den kvinnliga läkaren på Kvinnohälsan söder i Högdalen. Hon va otrevlig, skrek på mig och när det gjorde ont så sa hon att jag inbillade mig. Hon påstod att min man självklart varit otrogen och nedvärderade honom både rasistiskt och religiöst. Senare fick jag veta att cellförändringar kan komma jättemånga år efter man blivit smittad av viruset...om nu provsvaret visar förändringar. Jag har mått psykiskt dåligt i flera veckor nu och min mamma har fått ringa till dem och be dem skicka provsvaren hem till mig . jag vägrar gå tillbaka. Har nu skrivit in mig på Mama Mia vid karlavägen och de är underbara. Jag tycker flera borde anmäla läkaren där på kvinnohälsan söder. hon borde inte få jobba som gynekolog. jag kissade hud i en vecka efter hennes misshandel och det här läkarbesöket kommer förfölja mig hela livet. Jag varnar Er...gå inte till henne!