Restaurang Bryggan Gåshaga Marina

grym meny

nya menyn är grym!

2012-05-06

Tui F

otroligt bra, perfekt läge och personlig prägel

vi har varit på bryggan flera gånger i år och måste säga att det verkligen har skett ett lyft med ägarbytet. Maten är bra och varierande för att vara en kvarterskrog. Dessutom byter de meny ganska ofta numera så jag förstår inte vad föregående skribent menar.

Jag äter nästan alltid deras hamburgare som kan med lätthet köra åttor runt sealodge mat på alla sätt. Servicen är personlig, trevlig och lättsam. Jag tror många som vi tycker det är skönt med ett ställe som inte är överpretentiöst á la stureplan.

Måste fråga föregående skribent om du meddelade personalen att du varmissnöjd?

2012-03-28

Moi E.

Svag meny o kök

Precis som andra skrivit innan, behöver skärpa sig. Svajigt kök, ena gången serveras man på ett (bra) sätt och med ett bra upplägg på tallrik, andra tvärt om. Lax åt jag ex. vid ett tillfälle och utöver att biten var i storlek 2 tuggor så skulle mina 5-åriga son lyckas bättre men sammansättningen och upplägget.. Oerhört begränsad meny skall tilläggas - man borde ha en handfull "alltids" klassiker, sen variera sig lite baserat på säsong. Skärpning (!!), allt annat än prisvärt och vettigt.
Hade det inte varit så begränsat med krogar "out-there" hade de gått omkull för längesen.
Terassen är dock trevlig om sommaren!
Vi väljer numera alltid Gåshaga Sea Lodge istället om vi ska äta hemmavid, inte bra, men klart bättre.

2011-06-29

Simon

Dålig mat och sämsta service...

Aldrig igen...vilken besvikelse

2011-06-26