Omdömen om Mode-Villan
2011-03-29
sanna 35 år
Toppenbutik, sen min mamma tog hit mig för 2 år sedan är jag såld på allt jag köpt i denna fantastiska butik.
Vilken personal, mamma och jag inhandlar allt tillsammans och har jättekul tillsammans.
2010-02-20
Ylva 52 år
toppen vilken butik, det finns bara Modevillan i Sverige som kan tillfredställa mig, vilka kläder och
proffsig personal som är ärlig och kan sin sak.
Trogen VIP-kund sedan 20 år.
Det är otroligt glädjande för oss på Modevillan att läsa detta positiva omdömen. Tusen tack till alla våra underbara kunder!
2009-05-24
Anna 42 år
Tuffa kläder som inte hänger överallt,
toppenbra personal som är pålitlig och,
proffsig, är alltid nöjd när jag åker hem med,
mina kassar fulla av läckerheter.
2008-12-08
Nöjd kund
Bästa butiken! Vilken service! Bara stå i provhytten så fixar personalen ALLT och dom inger förtroende. Har stort sortiment också. Massa snyggt!
Ett tips till dig som skall handla på Modevillan. Var mycket uppmärksam över att du kan inte få pengarna tillbaka inte ens på kortet om du inte kommer tillbaka inom 3 dagar. Modevillan är mycket kundsnål och skulle något av varan vara fel på och man påpekar det så är det kunden som det är fel på. Personalen är trimmade att övertala kunden så den känner sig underlägsen.
Hej Ulla!
Tack för ditt omdöme.
Vi har 3 dagars öppet köp där du har möjlighet att få tillbaka pengarna kontant eller på kort (beroende vad du betalat med). Vi har 7 dagars bytesrätt där du har möjlighet att byta varan mot en annan alt. få ett tillgodokvitto. Dessa villkor står uppsatta i våra butik samt på kvittot.
Har du köpt en vara som är defekt eller inte motsvarar dina förväntningar är du välkommen att ringa 08-776 04 14 eller mejla info@modevillan.se så ser vi till att ordna detta.
Med vänlig hälsning
Modevillan