Jordbro Däck och Service AB

Omdömen om Jordbro Däck och Service AB

2011-11-17

Börje Andersson

Mkt nöjd kund!

Trevligt bemötande och snabb service till ett mycket drägligt pris både på vinterdäcken och den, tyvärr, nödvändiga reparationen på min bil. Rekommenderas starkt.

2011-10-20

Tolga Ström

SUVERÄN SERVICE

Idag lämnade jag in min bil på Jordbro däck och Service AB. Fick ett mycket bra pris jämfört med andra. Bra mottagande och bra service. Vill rekommendera andra som har det lika tunt i plånboken som mig. Snabba var de också. Tack för hjälpen!

2011-10-18

Björn Ohlsson

Fondmäklare

Snabba mekaniker, och att det går att åka förbi och få hjälp med kort varsel, oftast är det bara köra in bilen så fixar dom felet på en gång.
Inte behöva boka en tid som hos vissa värkstäder med flera veckors väntan.
Chefen är alltid lika trevlig och tar sig tid och bjuder på en kaffe medans man väntar och berättar alltid vad felet är och vad det kommer att kosta.
En mycket bra verkstad
Björn Ohsson

2011-10-18

Pelle

Taxiåkare Taxikurir Pelle

Har varit kund hosJordbrodäck och service i över 7 år.
Har alltid fått ett vänligt och proffisionellt bemötande.
Mekanikerna är något du inte hittar på tex, en märkes verkstad
De är extremt bra på att hitta lösningar på alla typer av fel på bilarna.
De kontrollsöker och reparerar ofta saker som kanske en märkes verkstad bara byter ut en del för tusentals kronor när det kanske bara är en lödning som släppt.
Jag har sparat åtskilliga tusenlappar på att vara kund hos Jordbro däck.
Jag kan varmt rekommendera denna verkstad som även är ansluten till Meca, så man kan göra orginal service även på nya bilar.
Därmed behålla nybilsgarantin.
Pelle Eskilsson Åkare

2011-10-14

Johan Lundh

jättenöjd

Jag har alltid blivit väl bemött på Jordbro däck . Pålitliga , klara alltid i tid . Bara väl att säga om Jordbro däck ! Att rekomendera !!!!!!

2011-10-14

Rolf Johansson

Hej,
Jag har just varit och hämtat min bil. Nya vinterhjul.
Tacka för en Utmärkt snabb service och ett mycket trevligt och proffsigt bemötande.
Jag kan verkligen rekomendera detta företag.

2011-10-13

Fredrik med Audin

Kanon

Var inne på Jordbro Däck för däckbyte. Mycket bra och snabb service, noggannt och väl utfört arbete. Kunnig personal. Mycket prisvärt. Kan verkligen rekkommenderas!

2011-10-11

Christer

Nöjd!

1:a däckleverantören och största i Jordbro ind slår ut alla andra i Haninge med marginal!

2011-10-09

CJ

Ansvarslöst

Hjulinställning till fastpris slutade i avdragen justerbult utan kompensation eller ansvarstagande.
Ändå ville de ha fullt betald för arbete och material för att åtgärda vad de förstört. Enligt erfaren mekaniker, skulle hjuljusteringen i fråga dessutom aldrig gjorts i detta fall.
"If it's not broken - don't fix it"

Svar från Jordbro Däck och Service AB
2011-10-10

Konstigt!
Vi har aldrig dragit av en justerbult, i och med det har nedanstående påstående därför aldrigt hänt!
Häls. Jordbro Däck & Service AB

2011-10-05

Christer Robertsson

Nöjd kund!

Bra bemötande vid ankomst, bra sortiment och hög service, väntade på min bil och alla andra kunder som kom för att lämna sina fordon blev lika behandlad som jag! Mycket proffsigt!
Att personalen i verkstan talar mindre bra svenska spelar ingen roll då deras yrkesutövande var otroligt bra!
Jag tror att det var ägaren som jag beställde tid hos för däckbyte och byte av bakdämpare och honom skulle man vilja ha som arbetsgivare! Mycket bra mot sin personal och kunnig om verkstadsjobb!
Nöjd kund. Christer Robertsson

2011-09-26

Jordbro Däck & Service

Jag har vart och bytt hjullager för 6mån sen, och det gick sönder, men fick ett nytt från Jordbro Däck utan att betala ett öre. Personalen är väldigt trevliga och snabba och sköter sitt jobb noggrant, utför sitt arbete proffesionellt måste jag säga. Mvh nöjd kund.

2011-09-26

Bästa service!!!

Jag har varit kund nu i 11 år sedan starten hos Jordbro Däckservice,och kan uppriktigt säga att jag är en väldigt nöjd kund och håller inte med tidigare inlägg om att personalen inte skulle sköta sitt jobb.Skulle det bli något fel så hjälper dem gärna till på en gång!! Mvh Nöjd kund!! Lasse med Volvo

2011-05-11

HD

På egen risk

Man bör ha ett extra öga öppet om man väljer att anlita Jordbro Däck. Personalen sliter och vill säkert väl men nått stämmer inte. Dem arbetar snabbt men oftast för snabbt så jobbet blir halvdant. Muttrar som är rundskruvade eller sitter löst,saker som ska vara bytta är inte bytta, man blir påtrakat att köpa däck som kostar nästan lika mycket som ens bil. Man är lite stolt över sin bil när man kommer dit men nästan skäms över den när man lämnar Jordbro däck, dem lyfter upp allt negativt även det minsta lilla. En kurs i service, bemötande, noggrannhet och i svenska skulle sitta fint för medarbetarna hos Jordbro Däck. finns mycket reklam för Jordbro Däck men är det för bra för att vara sant så är det just nog alldeles för bra för att vara sant. Synd att dem har så många brister för tror annars att dem skulle kunna bli hur stora som helst.

2011-04-15

MB 500

Katastrof

Glatt och snabbt - Ja kanske det.
Lite väl snabba dock.
Redan ute på motorvägen började det knaka i bakvagnen. Avfart vid Länna och undersökning.
Här pratar vi inte efterdraging!
Höger bakdäck var inte fastdraget överhuvud taget.
Sista besöket på den verkstaden.

2011-04-08

Ny Kund

Kan Service

Har bytt från Däckspecialisten i Haninge som har blivit urkass,till denna serviceinriktade verkstad!
Mycket bra service!

2010-11-26

TS

Bättre läge!

Bra service och alltid glad personal! Jag har alltid kännt mej väl bemött går snabbt när man väl kommer in. att det finns en bilverkstad där oxå så funderar jag på att serva bilen där!

2010-02-13

Huddingen

Helgen räddad

Kom dit i fredagskväll vid stängningsdax med ett punkterat bakhjul trodde inte att dom skulle fixa det innan helgen men så fel jag hade självklart fixar vi det här på en gång dom låste upp den låsta porten sa till mig att köra in bilen så skulle dom skruva dit det efter lagningen.Jag hoppas att killen inte fick problem med frun när han kom hem för sent till fredagsmiddagen.TACK för en otrolig bra service (ni har fått en ny kund tack igen)

Bil, båt och motor
R1000732;Däck, däckverkstäder - Detaljister