Salong Leonik

Kategori: Frisörer, hårvård

Omdömen om Salong Leonik

2011-09-21

Så kallad patient (Hår aneroxi)

Jag får stor hjälp och stöd från denna salong med min hårfixering :-) Jag är alltid nöjd när jag går där i från, kan varmt rekomendera deras kompetens och koll på vad som är inne just nu. De är en varm och välkomnande salong, där man känner att man får mycket för pengarna. Gått där i 7-8 år

2011-08-09

HK

Trogen Kund!

Har aldrig varit så nöjd som jag var första gången jag blev klippt av frisören på Leonik. Sen dess (7 år senare) har jag alltid gått dit. Bra priser och super bra servic.

2011-04-23

KVALLITÉ!!

Hit kommer du om du vill unna dig kvallité! MYCKET trevlig personal som vet precis hur DU vill ha det! tusen tack!

2011-03-02

Bra och proffsig personal!

2010-05-25

Pia

Kanon!

Duktiga, innkännande och alltid en trevligt bemötande. Toppensalong!

2010-05-13

Terese

Proffsigt!

Erfarenheten hos frisören märks tydligt. När jag var missnöjd med klippningen och kom tillbaka så spenderade hon ca 20 minuter på att ta reda på vad jag var missnöjd med. Sen blev klippningen mycket bra. Hon säger vad hon tycker hela tiden, vilken jag uppskattar mycket.

2010-02-20

Tina

Kundvänlig Salong

En personlig salong som bryr sig om sina kunder. Bra priser, varierande utbud av hårvårdsprodukter till försäljning. Duktiga frisörer som gör det de är bäst på !

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård