Infurn Consulting AB

Kategori: Möbler - Tillverkare, Grossister

Omdömen om Infurn Consulting AB

2012-05-07

Monica

Även jag är drabbad av detta blufföretag

Har som flera andra köpt Saccosäcken Dog Bed och inte fått någon. Fick precis veta från Groupon att leverans har skett från Tyskland som beräknas nå oss v18-19. Ha vi får väl se!

2012-05-04

Sophie

Saccosäcken Dog Bed, levererar inte varan!

Jag la en beställning på groupon den 8/12-11 med information om att leveranstiden var 6-8 veckor. När denna tid har gått går jag in på deras hemsida för att finna ett telefonnummer att kontakta dom på vilket det inte finns, så jag får maila till dom och frågar när leveransen beräknas. Får till svar att det är ca 2-4 veckors försening. När denna tid har gått frågar jag igen vart min beställning är, får då ett mail om att varan ska komma i mitten av mars. Nu har jag mailat dom igen då jag fortfarande inte fått min vara 5 månadert efter beställningen och får inget svar. Enligt konsumentköplagen kan man kräva återköp eller prisavdrag vilket jag påtalat för dom, men får inget svar. Detta är ett mycket oseriöst företag som inte har någon kundpolicy överhuvud taget. Rekomenderas inte på några omständigheter att beställa från INFURN.

2012-05-02

Bluff

Köpte en vägghängare för 800 kr. Slarvade med att läsa leveranstiden och när jag upptäckte att det var tre månaders leveranstid mailade jag dom för att få ett återköp. Efter ca 2 veckor fick jag ett mail där dom sa att jag skulle få tillbaka pengarna i slutet av nästa månad eftersom pengarna satt "fast" i England. Nu 2 månader efter mailet har jag fortfarande inte fått några pengar och dom svarar inte heller på mail! Fy fan!

2012-04-20

Åsa

Oproffsiga

Har nu väntat på mina Eames stolar i 1 år och 4 månader... Fick dock gungstolen RAR för tre veckor sedan men fortfarande ingen leverans på stolarna...
Köp ingenting från detta företag!!

2012-04-15

Helen

Lurad

I jan 2011 beställde jag en RAR gungstol och betalade för den. 1 år och 4 mån senare har jag fortfarande inte fått den. Helt otroligt, hur kan en sån firma få fortsätta att finnas kvar? Jag kan nog sluta vänta på min stol. De har flyttat fram leveransdatumet 15 ggr. Ska aldrig mer handla där.

2012-03-26

Stina

Grundlurad!

Jag beställde en mörklila BigBoy från Infurn den 1/12-2011 via Groupon.se. Jag förväntade mig självklart att den skulle levereras innan jul då den var ämnad som julklapp. MEN!! Det första datum jag får som beräknad leverans är vecka 01. Detta kan jag läsa mig till på Infurnshemsida där jag loggar in. När ett par veckor in på det nya året förflutit tar jag kontakt med Groupon.se eftersom Infurn inte svarar på mina e-mail. Groupon säger att ny leverans är den 5/3-12. Jag väntar så snällt ett par dagar efter den 5:e innan jag på nytt ringer Groupon.se som nu fått ett nytt datum: den 21/3-12. Nu LOVAR de att jag skall ha min BigBoy då! Jag hör inget den dagen heller varför jag på nytt ringer Groupon.se som nu säger att jag troligen inte hört samtalet från distributören och att jag skall vänta 2 dagar på en avi från posten... Jag vet att jag inte missat något samtal men jag väntar så snällt, igen, på en avi som inte kommer. Jag ringer på nytt Grupon.se som nu inte har fler bortförklaringar utan ger mig ett telefonnummer till Infurn. Äntligen kan jag få prata med "rätt" person!
Jag får direkt kontakt med en kvinna på Infurn som säger att det har varit tufft att få ut 50000 BigBoy och att det inte är lätt att skriva in nya beräknande leveransdatum på hemsidan för varje kund... Mitt nya leveransdatum enligt hemsidan är runt den 26/1-12 (och när jag ringer är det den 22/3-12...). Hon frågar vilken färg jag hade beställt. "Jaha, mörklila, säger du, ja just den färgen är det något s

2012-03-08

Cecilia

Lurad??

Nu blir jag ju mörkrädd när jag läser allas kommentarer. Beställde 6 st vita Verner Panton stolar i oktober förra året och dom har bara skjutit upp leveransen om och om igen... Går inte att få tag på dom utan man hänvisas till en mejladress. Känns som att jag har förlorat mina 9000 kr... BLUFFBOLAG!!

2012-03-05

Ninni

Big-boy beanbags datum flyttad 4ggr!!

Samma här!
Datum flyttad från slutet av januari till slutet av februari, åter igen till 5 mars(idag), och nu till den 13-18 mars!

Man får själv kontakta Groupon för att få reda på dom nya datum, och dom har hela 2 personer på Infurns telefon kundtjänst!!! Vilket gör det omöjligt för en att komma fram!

Dom vill inte kompensera för leveransförseningarna utan istället ge rabatt på nästa köp. Men vem vill nyttja mer hos dom efter det här fiaskot!?

Infurn säger att ansvaret ligger hos Groupon som ska kontakta kunderna om förseningarna, och att deras leverantörer i England har fastnat i en typ av "flaskhals".

2012-02-27

Saga

min FATBOY!? EN BLUFF.

Min Bigboy-Originalet beställde vi i NOVEMBER.
den skulle levereras först innan jul, sedan strax efter jul, sedan vecka 3. OCH DEN HAR FORTFARANDE INTE KOMMIT.

det finns ingen man kan ringa, utan det är bara deras automatiska mejl som skickar ut meningslösa mejl om man försöker få kontakt med dom.

Det är sista gången jag beställer något från Infurn.com
dom skyller på att just min färg (mörklila) var slut, och att dom väntar in nya.
Tar det 3 månader eller? Jag skulle kunna sy en snabbare för hand.

Håller klart med de andra som skrivit recensioner.

2012-02-12

Patrik

Saccosäck Big Boy Groupon/infurn.com

Beställde ett värdebevis genom Groupon. Skulle få en saccosäck levererad v3 -12. Har ännu inte sett säcken, företaget, infurn.com är inte kontaktbart. Groupon friskriver sig. Pengarna borta!?

2012-02-10

Johan

Varningen stämmer

Gjort samma erfarenhet, köpte två big-boy via en Groupon deal. Dessa skulle levererats vecka 1. Den ena säcken dök upp v.4. Säck 2 har jag inte hört nåt om. Infurn svarar inte i telefon och svarar inte på mejl.

2012-02-01

Jim

Varning. Handla inget från Infurn!!!

Beställde en Big boy som skulle levereras v1. Det har inte kommit någon ännu, och det går inte att få kontakt med någon via mail eller telefon. Det finns många fler missnöjda kunder på som skriver om detta på bluff företag på: http://www.trustpilot.co.uk/review/www.infurn.com

R1001156;Möbler - Tillverkare, Grossister