Omdömen om Europeiska Motor AB
2012-02-08
Lite väl tydligt att man inte var intressant kund.
2011-11-25
Linus
Betalade 5000 för service och klagade på huggande ljud i framvagnen. Slutade med att de bytte bromsklossar och ljudet är fortfarane kvar. Ringde och klagade dagen efter men då hänvisade dem bara till en felsökning på 1500 spänn. Ingen kundservice över huvud taget!!!
2011-05-08
Mia
Lämnade in bilen på service och motorlampa som lyste, de fixade motorlampan men säger att den började lysa igen efter de bytt en sensor så de bytte ännu en sensor. Efter ett par dagar märker jag att den läcker olja + att motorlampan lyser igen. Då jag påtalar att den inte läckte olja innan servicen så svarar de att den visst läckte. Ja men varför säger ni inget då till mig eller byter packningen...Det kunde de inte svara på men säger att de nu upptäckt att jag dessutom måste byta katalysator. Är det bara praktikanter i den verkstaden? För en kompetent mekaniker skulle väl aldrig lämna ut en bil som det fortfarande var fel på ? Värdelös bilverkstad, jag rekommenderar verkligen inte den. Toyota är bra bilar men man önskar att bilmekanikerna höll samma klass
2011-02-14
Amanda
Bra service, dock får man ofta vänta relativt länge för att få hjälp.
2010-11-30
Fred
Lämnade in bilen hos Toyota Center i Rissne när bakljusen inte fungerade. Det visade sig att säkringen hade gått. När jag hämtade bilen så fungerade inte backsensorerna längre. Även den reparationen tog man betalt för utan att skämmas, så byte av säkring landade på många tusenlappar innan allt fungerade igen.
2010-09-11
Lasse
Så jävla bra service på vst i Rissne. Allt trevligt bemötande och snabb service.
2010-08-04
Martin
Ej fungerande AC. Trots serviceprotokoll med kontroll av AC. Efter fem veckor och två turer till verkstaden ännu inte åtgärdat för delar har inte kommit. Vid hot om hävning av köp var man snabb med erbjudande av lånebil. Trots detta delar av semestern förstörd. Just nu är jag bekymrad, och måste boka m-test av bilen. Har svårt att tro att oljefilter etc byttes, kommer kolla status på kupéfilter etc när jag får tillbaka bilen. Känns tråkigt att behöva känna sig så misstänksam. Att köpa bil som skulle bli så kul. Kanske någon annanstans.
2010-06-30
Niklas Ljusfjord
Väldigt snabb och super proffsig service på Toyota center Arlandastad.
Varmt rekommenderat!
Sommar hälsningar från
Niklas Ljusfjord
en lycklig Prius ägare.
2010-04-14
Jerry
toyota rissne , det sämsta verksan jag har vart med om .. , först bokar man en tid för att besikta bilen , får en tid om en månad, bilen besiktad ! får en ny tid för att lämna in på verkstad , en månad till . Lämnar in bilen på verkstan , och åker förbi en vecka senare då står bilen fortfarande på samma ställe , åker ditt och bråkar med personalen , och deras ursäkt är att det finns inga delar , dom väntar .. Varför boka tid ?? varför besikta bilen hos dom ???? Kunde inte dom meddela mig ?? Jag kunde använda bilen ....
Alldrig mer toyota !!!!!!!!!!!!! era reklam i radion är bara vilseledande
2010-03-15
Bilanvändare
Företaget som inte har någon förståelse för att de produkter de säljer kan vara behäftade med fel. Man har ett kaxigt och kund förnedrande sätt. ?Vi kan bäst? . Vår tredje Toyota är en stor besvikelse. Har bytt tak i cupen två gånger lossnar, Rissne verkstaden försöket att åtgärda ett motor fel så att man var tvungen att byta katalysator, betalades av Toyota. Nu efter ytterligare 4500 mil är den nya katalysatorn slut man kan fråga sig om den verkligen blev bytt förra gången eller om man bara flyttar över kostnaderna på kunden. Det är synnerligen tveksamt att jag kommer att köpa en ny Toyota i alla fall från denna leverantör.
2010-02-25
Marcus
Köper man en bil som går sönder direkt efter att garantin har gått ut och bilfirman INTE är villig att ens hjälpa till lite, ja då är det något fel. Då kan man inte vara rädd om sina kunder eller sitt rykte. Jag kommer aldrig rekommendera någon att köpa sin bil på Europeiska motor/Toyota center vid Arlandastad. Ingen service alls!
2009-12-17
Missnöjd
Motorlampan i bilen lyste. Efter en felsökning av bilen blev jag rekomenderad att byta lambdasond. Jag beställde lambdasonden. När det sedan visade sig att det inte var fel på lambdasonden vägrade EM Rissne att köpa tillbaka den. Jag fick rätt hos ARN senare. Aldrig mer EM Rissne.
2009-11-11
Pontus
Kommer inte i håg namnet på killen på Europeiska Motor i Täby.
Men Han har sålt allt till mig Från vinterhjul till takbox,barnstol mm.
Jag sprang där titt som tätt o köpte reservdelar till min gamla bil, han fixade fram allt från minsta lilla clips plus att han hjälpte mig med spräng skissar med mm......
Tack vare den super fina servicen Köpte jag min nya bil hos Em i Täby
2008-12-12
(Omdömet avser Europeiska Motor AB)
Kanon trevlig personal alltid trevliga tillmötesgående
2008-11-18
Cato
(Omdömet avser Europeiska Motor AB)
Ett missförstånd med datum då bilen skulle hämtas fixades på bästa sätt utan knot. Taxi pengar i retur samt bilen hem på nolltid. Även vid köp av bil perfekt bemötande kommer att köpa nästa bil här när det blir dags! Heder åt all personal i arlandastad. MVH Greg
2008-11-13
Per
(Omdömet avser Europeiska Motor AB)
Har haft otur och råkat ut för skadegörelse på min Toyota 2 ggr under ett halvår, plåtskador. Reparerat bägge gångerna hos ovanstående. Är mycket nöjd. Snabbt och professionellt, trevligt och korrekt bemötande.
2008-11-13
Betty
(Omdömet avser Europeiska Motor AB)
Bäst service av alla bil verkstäder
2008-08-18
karin
Aldrig mera EM Rissne! Man föreslog en motorrenovering för minimum 25000 sek ("topplocket"). En dålig beskrivning av vad man gjort för undersökning fick oss att ta tillbaka bilen trots att det påtalades om "egen risk" och "Vi tar inget ansvar för konsekvenserna". Vi tog bilen till en annan verkstad, den blev reparerad för mindre än 3000 och fungerar alldeles tillfredställande - och den har nu gått mer än 1000 mil sedan dess.
2007-10-30
Robin S
(Omdömet avser Europeiska Motor AB)
Jag har haft bilen på service hos Europeiska Motor i Täby i drygt 3 år. Utmärkt, snabb, prisvärt och kompetent service. Framförallt skapar de förtroende hos kunden. Deras kompetenta personal har hittat fel som jag inte lagt märke till.
2007-10-27
Ulla
(Omdömet avser Europeiska Motor AB)
Oengagerade och ointresserade säljare, ett fåtal bilar - rekommenderas inte.
2007-07-24
Bernt
(Omdömet avser Toyota Center Europeiska Motor)
Otroligt proffsig personal det känns skönt att lämna in bilen till någon som vet vad de gör och som utför ett proffsigt jobb!!!!!
2006-11-27
Micke H.
Har varit kund till Europeiska Motor i 10 år, alltid med snabb, prisvärd och grundligt utförd service både för Mitsubishi och Toyota. En av anldeningen till att jag bytte från Mitsubishi till Toyota då de ssälva gjorde detta för några år sedan.
De verkligen försöker att lösa problemet med snabba service, bra bemötande.