Omdömen om Täby Centrum
2008-11-13
Mats
Täby Centrum är ett trevligt centrum, stort utbud och bra blandning av butiker. Lite besviken är jag att de inte har öppet så länge, om man jämför med Kista galleria som stänger butikerna 21 varje dag. Samt att man inte får ha hund i Täby centrum som man får ha i Kista galleria. Täby centrum må vara stort men det är inte ens häften så modernt som Kista Galleria. Och det kommer från mig som bott i Täby hela mitt liv.
2008-11-07
Hanna
Täby Centrum är det bästa stället att hitta just det du vill ha! Bäst tycker jag om Gina Tricot där man kan titta och prova på alla möjliga fina kläder. Personalen är trevlig och hälsar vänligt. Game Stop tycker jag också väldigt mycket om! Om man inte hittar spelet man letar efter, är det bara att fråga personalen, de hjälper dig gärna! När man står vid kassan och betalar, pratar de glatt om det nya spelet som kommer ut nästa vecka. Om man är sugen på en kaffe eller varför inte en frapino, är det bara att gå till Expresso House, de hjälper de dig gärna med det du vill. Det är väldigt gott också! Om du vill ha en riktigt rolig dag, då ska du åka till Täby Centrum! Utforska de olika affärerna och ha det kul! Tack för mig!
2007-11-04
olle
-Parkeringsvakter är utsända av fastighetesägaren. Innebär att du som vill handla riskerar böter om du inte ställer in pskivan. Otrevligt -Stora TV skärmar med ibland anstötliga rubriker (från expressen )på flera platser i centrumet. -inga riktiga cafeer eller sköna restauranger.
2007-06-16
mamman
Visst, här finns de stora kedjorna så som HM, Kappahl, Lindex, MQ, Stadium, Hemtex, Duka mfl, mm, men det hjälper inte efs det ofta är ett dåligt utbud i butikerna och ofta slutsålt på just det som man är ute efter. Ett minus också för tråkig/snorkig/ointeresserad personal i de flesta klädesbutikern, bara på Kappahl ,Lindex och Ecco har jag blivit trevligt bemött varje gång. Själva centrumet är alldeles för stort, det blir mycket spring fram och tillbaka och att åka hit och shoppa med barnen blir bara en pina. Hit åker jag bara i nödfall.Oftast väljer jag ett mindre centrum typ Stinsen (där finns även "sisters" och barn butiken "exit" som inte finns i Täby centrum) el Väsby centrum.
2007-05-11
åsa
En stor bukett rosor till min favoritdam i informationen: hon behandlar alla med samma otroliga vänliga hjälpsamhet och omtänksamhet. Hon har till och med lyckats mildra min ilska över övernitiska parkeringsvakter...
2007-04-25
nöjd kund!
Visst finns allt man behöver i Täby centrum! Framförallt så finns min favoritbutik Clas Ohlson där! En helt egen våning där man kan gå o gotta sig bland varorna i timmar... Personalen är otroligt trevlig och dom spelar lugna favoriter i högtalarna :)
2007-02-26
Hanna
Ett perfekt ställe att shoppa på. Allt finns precis allt!
Lappar även då parkeringen i det närmaste var tom. Undviker i möjligaste mån och väljer Arninge ist.