Omdömen om Berglund Bil & Fritid AB, Kurt
2009-04-17
Aldrig mer
Jag fick ett pris och när jag hämtar bilen så är det ett helt annat!! Självklart dyrare. Jag kollade oxå och de är inte en aukt, Mekonomen verkstad!!
2009-01-23
Jag
Jag lämnar bilen och säger att jag vill ha kostnadsförslag. Han (Anders=ägaren)säger att han hör av sig vid 14. När han hör av sig har han redan lagat hälften (3500kr )och beställt delar.Jag påpekar att jag ville ha kostnadsförslag men han säger att han inte tolkade det så. Inget att göra.Backar jag ur nu så måste jag betala 3500kr + 20% av delen han beställt.Han vill även ha nästan fullt betalt för att han nu gör ett kostnadsförslag på lagning 2 eftersom han då måste lossa alla delar säger han.Även detta informerades jag om i efter att han gjort det.Efter att han nu sagt vad det kommer att kosta(7500kr)så har jag ringt till en Mekonomen verkstad och kollat vad de skulle ta för samma arbete och de skulle begära ca6000kr.Sista gången jag anlitar eller rekomenderar dem Jag lämnade in till Kurt Berglund av den anledningen att de skulle vara en mekonomen aukt verkstad eftersom man då inte blir lurad på detta sätt.De är dessutom inte längre en mekonomen verkstad! Kolla själva med mekonomen.
Lämnade in min volvo v70 på 6000 mila service, samt felsökning av oljämn tomgång, det gick snabbt och smidigt inga problem,halva priset på servicen mot volvo.
Spjällhuset byttes till ett lägre pris än hos Volvo bilia
Dom är mekonomen bilverkstad jag kollade upp det!!!!!