Som uppdragstagare anser jag att Casab sköter sina kort väl, har en stabil och trogen, energisk personal. Vårdar sin personal på ett bra sätt genom att alltid se till att det finns jobb även i lågkonjunktur. Casab har lite växtverk och har inte riktigt hunnit med i förrådsverksamheten med logististiken. Självgående personal som vet vad som skall göras och när. Borde vara mer uppmärksam på möjligheterna att marknadsföra bolaget på sina arbetsplatser.
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2008-12-25
Mke
Mkt bra
Casab är ett mycket stabilt och bra företag som gör jättefina jobb .Mycket bra och duktig personal som jobbar för casab
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2008-12-25
casab mkt bra
casab är ett mycket bra och stabilt företag Gör jätte fina jobb ..