Täby Centrum Doktorn

Kategori: Vårdcentraler, hälsocentraler

Omdömen om Täby Centrum Doktorn

2012-01-31

Bitte

Bästa vårdcentralen i Stockholmområdet!

Alltid snabb service. Alltid relevant service. Alltid vänlig service av yrkeskunniga läkare. Båda jag och mina barn (nu tonåringar) går hit. Vi flyttade till Solna och provade då deras husläkarmottagningar (provade tre olika) men gav upp och bestämde oss för att det är absolut värt att åka ut till Täby då vi behöver hjälp.

2010-10-06

Carro

DÅLIGT BEMÖTANDE!

Jag är typ aldrig sjuk, men har nu varit dålig i ca 7 veckor, med bronkit. Min läkare hos Täby centrum doktorn ifrågasatte vad som satte ned min arbetsförmåga, jag har varit helt däckad och bara hostat o hostat o knappt orkat gå ur sängen. Jag besökte min läkare 3 ggr då jag aldrig blev bra, hans bemötande var nonchalant o han sa att jag inte fick komma tillbaka mer nu! Han fick mig att känna som jag inbillade mig, jag jobbar själv med arbetslivsinriktad rehabilitering med sjukskrivna personer och vet hur viktigt det är med bemötande! Har nu bytt till Täby vårdcentral, där jag blev tagen på allvar, har fått pencillin till sist och jag börjar äntligen bli bra!

Hälsa och skönhet
R1001489;Vårdcentraler, hälsocentraler