Omdömen om Ines Nail-Lash
2012-02-24
Linn
Ine e superduktig och trevlig
Jag känner mig lika välkommen varje gång
och hon låter mig få de naglar som passar mej bäst.
Supernöjd
Med naglar så balla
e jag tuffast av alla
2011-09-08
Jessika W
Ine har många talanger, hon är inte bara otroligt kunnig med lång erfarenhet och diplom utan väldigt trevlig också. Hon har gjort mig till fd nagelbitare efter över 30 års tuggande. Ine är lättillgänglig och lyhörd, Ine är guld värd.
Hej "kompis" och tack för dina rara ord...
hoppas på många fler trevliga pratstunder med dig.
2011-05-21
Alltid lika skojigt att komma hit. Har varit hos Ine idag för att få lackning och dekorationer och det blev superbra. Alltid lika trevligt bemötande och bra service. Extra plus för den goda hygienen. Jag har varit på tre andra ställen och det har inte varit tal om att tvätta händerna. En gång behövde jag förstärka några naglar som höll på att gå av (mina egna). Då förstärktes dom med acryl, inte ens då var det tal om att tvätta händerna. Vi ses om några veckor Ine!
Åh va kul att se skrivet vad du också talar om för mig.
Ser fram emot nästa gång vi ses, hoppas nu naglarna fortsätter se #dyra" ut och att du blir omtalade och berömda på festen.
Kram Eva (som varit kund redan 2008)
2011-02-25
Bitte
när min tidigare salong höjde priset med 25% över en natt så vände jag mig till Ines
Nu känns det så fånigt när jag tänker tillbaka på hur dålig den service jag tidigare haft på den gamla salongen. Ines vet vad hn gör och hn gör det utomordentligt bra, till vettigt pris.
Bitte
Hej Bitte,
jag håller med dig om att det är oschysst och inte seriöst att byta priser från en dag till en annan. Du borde absolut fått info om detta några veckor (minst) innan.
Men jag är samtidigt glad att du hittade mig och du är mer än välkommen i mitt gäng av härliga kunder!
2011-02-07
Lena
Varje gång man ringer så får man snabbt en tid som passar mig,
Alltid lika trevligt bemötande och så duktig.
Har gått till många olika salonger men här blir man bäst bemött och naglarna håller, även lackning sitter kvar efter två veckor.
Hej Lena,
ja vi gör vad vi kan för att bemöta kunders önskan om tider...
Vi bemöter dig så som du bemöter oss så att va trevlig är så lätt... vi är som vi är...
Tack för att du rekommenderar oss och vi ses snart igen.
2011-01-27
Sofie
Noga utfört och så snygga de blev!
inte tog det så lång tid heller, vi räknade ut att arbetstiden va ungefär 7,5min per nagel.
Naglar sitter stenhårt och är supersnygga även efter tre veckor, jag är helnöjd!!!!
Tack Sofie,
noggranhet får ibland ta tid, bättre kvalite än täta återbesök.
Blir så glad när jag ser vad du skriver och tack för att du tog dig tid att skriva.
Kram och vi ses
2011-01-16
Cecile
har gått hos många nagel-salonger men aldrig varit så nöjd som när jag varit hos Ine.
När hon berättade om hur jag skulle sköta mina händer så lyssnar man för hon vet vad hon talar om.
Tack Ine jag kommer tillbaka
2010-12-28
Trogen stamkund
Känner sig så fin när man fått händerna omhändertagna av goa fina Ine.
Hoppas Nybro förstår att ta väl hand om dig, som e inte bara duktig utan en riktigt seriös affärskvinna.
2010-10-13
Annelie
Att få sina naglar gjorda o fixade kändes kvinnligt o tjusigt. Har inte haft några fina naglar på typ 20 år, efter ett par timmar med Ine så kände man sej tjusig o jag älskar dom. Trots att dom vart långa känns dom inte ivägen på något vis. Älskar Ine för den tjej hon är o den kompis hon förblir. Tack Ine för allt.
Gulliga du...
Dina händer tar jag gärnna "hand" om...
lätt när man dessutom har så trevligt när man jobbar.
Välkommen igen och det gärna före återbesöket...
PS Tack för att jag fick använda bilderna på bloggen.DS
2010-09-26
Elin
Ine kan det här med naglar och ögon
Hon delar med sig av själv och tiden man är hos henne bara flyger förbi.
Naglarna sitter och är lämpade med längd och form efter min vardag.
Toppen Ine!
Elin,
va kul att du skrivit här.
Snart dags att vi ses igen, både för fika och översyn. Lite bling gör ju livet mer glittrande som du säger...
2009-10-19
Emmy
Man får så mycket mer än bara nagelvård, man får en vän. Ine kan sitt jobb väldigt bra och förklarar gärna vad hon gör och varför hon gör på sitt sätt. Hon kommer med idéer och går verkligen in för att sin kund ska få bästa möjliga hjälp och service. Resultaten är alltid kanon. Kanon bra
Orden värmer!
Ser fram emot flera lackningar och fika-pauser!
Stor kram!
2009-08-23
Jennie
det va svaret jag fick när jag hade behov av akut hjälp då min vanliga nageltjej tagit semester. Å så dom fixade, supernöjd med både lagning och dekorationerna.
2009-07-30
Beatrice
supertrevligt bemötande och hygienisk miljö möte mig och snacka om goa människor som jobbar med det dom älskar. Extra måna om att jag som kund skulle vara nöjd. Varmaste rekommendationer!
2009-06-25
Nina
Vilken service,kvalite och hygienisk miljö!
Kan inte tänka mig trevligare och personligare bemötande!
Nina
2009-02-09
Carina
Gått på denna salong sedan de öppnade, jag är jättenöjd med deras arbete och tycker det är en helmysig miljö!
2009-01-28
Bettan
Snabbt svar på mitt email, fick en tid som passade mig och utmärkt arbete utfört i trevlig lokal. Kan det bli bättre?
Nej, Kalmar har förlorat mig som kund, jag kommer fortsätta gå till Ine .
E-L
Jag hade gjort naglar av en konkurrerande tjej i stan och var riktigt missnöjd!Under sista året har denna tjej dessutom gjort sig helt onåbar, svarar aldrig på telefon etc Jag gjorde ett sista försök att rädda mina naglar och gick till Ines Nail-Lash, när jag gick därifrån så fattade jag äntligen hur snygga naglar skulle se ut och kännas!
Inger
Fick fina naglar och en trevlig pratstund, väldigt duktig på naglar och trevliga tjejer allihop. Är 100% nöjd.
Marie
För första gången har jag fått naglarna precis som jag vill ha dom. Förstår varför alla rekommenderar dig, du är helt enkelt superbra! Rekommenderar alla som inte har gått till Ine och Caroline att prova, för de är superduktiga!
2009-01-05
Charlotte
Skönt att slippa alla vita väggar och vita inredningar och istället komma till en så mysigt inredd salong. Hygienen är otrolig där, alla har vars en egen fil-box som är avsedda för varje enskild kund!!! och både nageltjej och du som kund får tvätta händerna, TOPPEN!!!! snyggt blev det också.
2008-12-02
Omöjligt! Trodde aldrig man fick så fina naglar hos Ine! rekommenderas! 5 stjärnor och stort stort tack åter igen! Nu är man julfin!
Fina naglar hos Ine!
2008-10-25
Disa
Stjärna är vad du är Ine! så duktig! och alltid så glad, istället för att förmana kommer du med goda råd. Ser fram emot fler pratstunder och fler komplimanger för mina fina händer!
2008-10-16
Evsa Gerht
Blev inbjuden till VIP-kväll och jisses vilket proffsigt bemötande! Rent, snyggt och trendigt!
2008-10-13
Lisen
Du är så välkommen! sa de när jag visade mina nästan obefintliga naglar - jag blev så glad då jag tidigare blivit nästan utskälld av andra salonger (både i Nybro och i Kalmar) då jag (fram tills nu) varit nagelbitare. Ine gjorde mig så fin och jag kommer aldrig mer bita av dem. Är du nagelbitare men aldrig vågat prova förlängning? Prata med Ine - hon kan hjälpa dig, i alla fall så tar hon utmaningar och hon får dig absolut inte att skämmas för dina händer.
2008-08-21
Irene
Var ute efter förstärkning av mina egna naglar - aldrig gjort något sådant tidigare - hittade Ines Nail-Lash på Eniro och läste så bra och många goda omdömen. Fick tid och har nu varit där och känner att jag måste bara tala om att så vitt jag kan se och uppleva så stämmer alla omdömen om salongen. Hualigen va proffsigt och snyggt. Trevligt bemötande med servicekänsla och jag kände mig så speciell - å så blev jag fin också. Besöket var vanebildande och jag kommer att bli stamkund.
2008-07-19
Linda L
Första gången jag varit på manikyr men har svårt att tro att det kan bli bättre än så här! Stort tack!
2008-06-15
Junibrud
Jag kände mig så fin om både fransar och händer efter att Ine tagit hand om mig inför min stora dag. Fransarna höll för glädjetårarna och jag slapp mascara ränder. Naglarna är jättefina även nu två veckor efter. Jättekram och lycka till min din salong!
2008-05-14
Bellami
Rekommenderas varmt, jag är jättenöjd och kan bara hålla med alla andra inlägg.
2008-04-19
Sanna
Har gått till denna tjej sedan hon öppnade i sin trevliga och fräscha lokal, måste rekommendera henne då jag aldrig fått bättre och mer proffessionellt bemötande.
2008-03-23
Helen
Super snygg inredning, Super trevligt bemötande, Super noga med både hygien och att få mig som kund nöjd! Kan rekommendera denna Super seriösa salong. Här flödar tipsen medans filar och penslar flyger över dina naglar. Du är bäst Ine!
2008-03-08
E-Lise
Många ställen har jag varit på men få överträffar den kunnighet, service och fräschet som denna salong ger. Hade akut behov av ny manikyrist då min förra gått under jorden. Rekommenderar denna salong som verkligen månar om vi kunder ska bli nöjda. Lycka till och vi ses igen om några veckor.
2008-03-02
Pernilla
Nu har jag haft både naglar och fransar fina sedan i julas och är så supernöjd med Ines jobb! Kan man bli bättre bemött än av denna sprudlande "tjej" som trots sin ringa ålder nyligen blivit farmor? Alltid tillgänglig via telefon och så himla snyggt, fräscht på salongen. Låt er ej luras av öppettiderna, hon finns här för oss kunder och försöker alltid få till tider som passar, vare sig det gäller avslagna naglar eller påfyllnad av ögonfransar! Så jag ger fem stjärnor till denna salong och en stor kram till Ine.
2008-02-08
Anna F
Jättenöjd blev jag hos Ine. Hon är hur gó som helst.. och jättefin salong, super hygienisk!JA, Allt Helt perfekt! Du kan räkna med att jag kommer tillbaka:-) Kram!!
2008-02-04
Lena F
Gå och kolla själva om ni inte tror mig, här är det superproffsigt, hygieniskt (alla kunder har vars en egen fil-låda), kvalité och servicetänkande. Här känner man sig välkommen och jag hoppas att Ine aldrig tröttnar på alla dåliga ursäkter hon får höra om varför man (läs jag) bryter mina tippar och aldrig slutar med att komma med alla goda råd som hon gör. Duktig som få och flitig som ett bi är du Ine och jag önskar dig all lycka till och att du ser fram emot mina besök hos dig lika mycket som jag. En stjärna har kommit till byn! Jag vet att hon vunnit flera tävlingar men det är inget hon skryter med, ej heller hör man henne säga ett ont ord om någon annan i hennes bransch vilket är otroligt ovanligt!!! //Lena Fransson
2008-02-02
Anette
Har aldrig fått så många fina komplimanger om mina naglar och händer sedan jag började gå hos Ine, kanske det beror på att jag hellre visar dem nu? ALDRIG lyckats få längd på egen hand men med Ines peppning och goda råd och omsorg så är mitt nagelbitande ett minne blott. Hygienen är viktig för Ine - och det ska väl belönas med att vi som är nöjda kunder fungerar som tales-kvinnor för denna urmysiga "tjej" och hennes salong? Heja Ine - du är bäst och vi ses snart igen så plocka fram min filbox, mitt kundkort och fundera ut nån fin dekoration! Kram!!! /Anette
2008-01-24
Caroline C
Första gången jag kom in dit så kände jag med en gång att jag skulle göra mina naglar där och det gjorde jag med och jag är verkligen jätte nöjd.Man känner sig verkligen välkommen när man kommer in till henne, hon har en så mysig salong och när man väl sitter hos henne och fixar naglar så vill man inte gå där ifrån.Så jag brukar hälsa på hos henne.Ine bryr sig verkligen om sina kunder, hon är noga med hygienen,vilket jag tycker är viktigt, alla kunderna har en egen ask med sina filar och borstar. Om ni ska fixa era naglar så rekomendera jag att ni ska gå till henne. INE du är en ÄNGEL i mina ögon. Vi ses snart. Kramar från Caroline C.
2008-01-18
Ulrika
Ine bryr sig verkligen om att samtidigt som mina händer blev så tok-fina så fick jag många goda råd och tips. Tipparna sitter som smäck efter två veckor och är fortfarande supersnygga med "bling-bling". Varit nagelbitare så det känns extra kul.
2008-01-17
Sonja
Snyggt! Och fina naglar man fick! Och hennes son är en liten ängel. +++++.
2008-01-13
KT
Supernöjd, många goda råd och har fått så många fina komplimanger för mina naglar. Kanske borde testa fransförlängning också. Kan varmt rekommendera Ine!!!

Servicen e super
Naglarna blir så bra
Hon bjuder på det lilla extra
Och lika glad varje gång
Kan absolut rekommendera denna tjej