Fler träffar Flyttfirmor Stockholm
Actus Flytt & Express AB
Tel 08 - 667 70 70, Sandhamnsg. 13, 115 40 STOCKHOLM10 omdömen för Actus Flytt & Express AB:
RSS2009-11-19
Anders
Suverän Service!!!
Så nöjd :) äntligen ett företag som lyssnar, vi var inte nöjda först men då kom de och rättade till alltså proffsigt.
2009-07-01
Jonas
Inkompetent städpersonal
Efter att ha flyttat in i ett hus där Actus haft hand om flytt och flyttstädningen kan jag rapportera att flyttstädningen är under all kritik. Hade inte städat spisfläkt, diskmaskinsfilter, bakom kykskåp, under badkar mm Däremot var flyttkillarna trevliga enligt säljaren
2009-02-17
Helena
Vi är mycket nöjda!
Actus var den flyttfirma som gav bäst pris vid ett flertal offertförfrågningar. Vi är mycket nöjda med deras professionella bemötande. Flytten gick snabbt och bra och de ska ha en eloge för tålamodet med våra många frågor.
2009-02-11
Thomas
Mycket bra
Actus var extremt bra att ha att göra med, från första mailoffert och telefonsamtal till sista flyttlåda. Flyttkillarna med Janne i spetsen var trevliga, proffsiga och hjälpsamma. Dessutom fixade de bästa pris av de firmor som lämnade offert.
2009-02-06
lh
mycket nöjda
Vi vill ge de bästa rekommendationer till denna flyttfirma. Bra pris, bra kilar, trevliga och glada. Vi har flyttat flera gånger, men de här var de bästa hittills.
2008-12-22
Emmy
Nöjda
Vi är mycket nöjda med den service vi fick av Actus när vi flyttade. Dom visste vad dom gjorde och ansträngde sig det där lilla extra för att göra ett bra jobb. Rekommenderas.
mycke nöjda
super bra proffsigt hjälp vid varan flytt. varmt rekomenderar