Kategori: Bussresearrangörer, bussuthyrning
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Silverstrands Trafik AB
2010-10-31
Jens Cavallin
jag pendlar i stort sett varje vecka med Silverlinjen och kan bara ge det bästa betyg! Mjuk och snabb körstil, och matpausen i Ringarum OK, även om den kunde, från passagerarsynpunkt, bantas till 20 minuter. Rena och fina bussar, och utmärkta restriktioner för mobiltjafsande, skönt slippa höra andras pladder med kompisar 30 cm från det egna örat! Man kan sova, jobba, läsa utan att dras in i andras privatpladder! När nu politikerna gett upp den direkta järnvägstrafiken till Kalmar från Stockholm är Silverlinjen bästa tänkbara privata alternativ.
2010-03-02
Jag har jättedåliga erfarenheter från Silverlinjen. Jag avbokade en resa 21 timmar innan avresa,pga att min svärfar blev sjuk (och dog). Jag hade ej fått någon bekräftelse ifrån dem,och ej uppgett mitt kontokort.De skickade ändå mej en faktura på beloppet. Jag kontaktade konsumentombudsman,allmänna reklamationsnämd osv, som ansåg att jag hade rätt.Vad gjorde Silverlinjen ? Lämnade in en stämningsansökan på mej för att jag ej betalade!! Till saken hör att jag åkt med dem i åratal mellan Kalmar och Stockholm. Dom är inte rädda om sina kunder precis !
2008-11-11
G
Siljerlinjen värnar alltid om att kunderna ska ha det bra. Jag är heltidspendlare från Kalmar-Sthlm och då behöver man en skön stol att sitta vilket de alltid har i deras nya fräscha bussar. Tackar även för att de tar hänsyn till djurallergiker som jag och låter oss sitta långt fram så de med djur kan få sitta lite längre bak vilket underlättare resandet väldigt mycket. Mycket trevliga bussförare med som även lånar ut sin telefon om ens egna laddat ut... (oops!) Alltså ett billigt bra val för dig som ska åka buss längst deras linje. TOPNOTCH!
Bussen går mycket snabbare, och är definitivt mer pålitlig än SJ. Och att man kan åka från Öland, och slipper ta sig in till Kalmar betyder en hel del om man är ölänning. Bra, billigt, och skönt att det går direkt till Sthlm, istället för att stanna i varenda avkrok som vissa andra buss-företag gör.