Omdömen om Judits Second Hand
2009-03-26
sussi
Nuförtiden har sortimentet vattnats ur,det säljs märkeskopior och när detta blivit påtalat "borde jag förstått att det var en kopia" med tanke på priset.inget för mig längre, tyvärr. Som säljare bemöts man heller inget vidare. Byt personal!
2009-01-12
aldrig mer
Varje gång jag försökt att lämna in kläder har jag bemöts av otrevlig personal som påstått att de inte intresserad av den stilen, trots att precis liknande kläder finns i butiken. Vill de ha något är piserna väldigt låga. Deras vinst måste vara mycket stor!
2008-11-12
Peo
Varför måsta man alltid köpa nytt satsa på kläder från tider som sytt
2008-11-10
Cecilia
Ett av stans bästa secondhandbutiker med trevlig personal, mysig butik och bra utbud.
2006-07-23
Ett givet val om man är ute efter snygga second hand-kläder. Men ska du sälja kläder får du göra dig beredd på att delar av personalen kan vara otrevliga. Detta gäller båda Judits butiker. Så har det varit länge, så man undrar om det är en attityd de odlar - trots att de lever på "våra" kläder. Då rekommenderar jag hellre Påkläderiet på Södermannagatan; ödmjukt bemötande från de flesta som jobbar där!
2006-03-27
Mimmi
Bästa urvalet i stan vad gäller moderna och säsongsriktiga damkläder. Rekommenderas varmt för konsumtion av andras kläder, dock inte för att sälja dina egna kläder eftersom delar av personalen är ruskigt otrevliga - även när de tjänar tusenlappar på dina kläder. Men som sagt, handla på.
Mysig affär med jättefina fönster och coola kläder. Kul mix med gammalt och nytt men det är ju synd att de äldre kläderna är oftast så himla små.