Judits Second Hand

Kategori: Second Handaffärer

Omdömen om Judits Second Hand

2009-06-01

Härlig butik

Mysig affär med jättefina fönster och coola kläder. Kul mix med gammalt och nytt men det är ju synd att de äldre kläderna är oftast så himla små.

2009-03-26

sussi

bättre förr....

Nuförtiden har sortimentet vattnats ur,det säljs märkeskopior och när detta blivit påtalat "borde jag förstått att det var en kopia" med tanke på priset.inget för mig längre, tyvärr. Som säljare bemöts man heller inget vidare. Byt personal!

2009-01-12

aldrig mer

otrevlig personal

Varje gång jag försökt att lämna in kläder har jag bemöts av otrevlig personal som påstått att de inte intresserad av den stilen, trots att precis liknande kläder finns i butiken. Vill de ha något är piserna väldigt låga. Deras vinst måste vara mycket stor!

2008-11-12

Peo

Ingångna kläder kläder

Varför måsta man alltid köpa nytt satsa på kläder från tider som sytt

2008-11-10

Cecilia

Trevlig lokal med bra utbud

Ett av stans bästa secondhandbutiker med trevlig personal, mysig butik och bra utbud.

2007-05-09

E

bara bra

grym butik

2006-07-23

Bra och dåligt

Ett givet val om man är ute efter snygga second hand-kläder. Men ska du sälja kläder får du göra dig beredd på att delar av personalen kan vara otrevliga. Detta gäller båda Judits butiker. Så har det varit länge, så man undrar om det är en attityd de odlar - trots att de lever på "våra" kläder. Då rekommenderar jag hellre Påkläderiet på Södermannagatan; ödmjukt bemötande från de flesta som jobbar där!

2006-03-27

Mimmi

Bästa urvalet men otrevligt bemötande

Bästa urvalet i stan vad gäller moderna och säsongsriktiga damkläder. Rekommenderas varmt för konsumtion av andras kläder, dock inte för att sälja dina egna kläder eftersom delar av personalen är ruskigt otrevliga - även när de tjänar tusenlappar på dina kläder. Men som sagt, handla på.

2006-02-28

Therese

Här hittar du fynden!

Trediga, noga utvalda second hand kläder från kända varumärken. Den enda nackdelen är att de är aningens dyrare än andra secondhand butiker på Söder. Helt klart värt ett besök.

Shopping, butiker
R1001280;Second Handaffärer