Imola Bygg AB

Omdömen om Imola Bygg AB

2012-04-04

Jacob

Bra jobbat

Jag anlita Imola för renovering av mitt innertak i Tullinge. blev jätte bra . kan helt klart rekomendera denna firma.
kommer i tid , rent och snyggt, otroligt noggranna, trevliga.

2012-02-13

Peter Edvardsson

Nöjd kund

Jag anlitade Imola Bygg & Plattsättning för att renovera vårt badrum på Värmdö. Imolas hantverkare var trevliga och gjorde ett mycket bra jobb och städade noggrant efter sig. Vi är mycket nöjda med jobbet och deras trevliga personal. Vi kan varmt rekommendera dem.

2011-08-17

Mats Thörnblad

Imola Bygg AB agerar som en oseriös fuskbyggare

Imola Bygg AB i Farsta har byggt ett nytt hus åt oss i Vallentuna år 2010. Under vintern frös vattnet i badrummen upprepade gånger. Anledningen till detta visade sig vara att alla vattenledningar dragits i yttervägg. Man hade helt enkelt borrat ett hål mitt i de stående bärande reglarna och lagt rören där. Inte undra på att vattnet frös!
Vi har anlitat en auktoriserad besiktningsman som totalt dömt ut installationen. Enligt honom är den enda åtgärd som kan rätta till detta uppenbara byggfusk att riva båda våtrummen och börja om från början. Något som Imola Bygg avvisar som helt onödigt. De anser att det räcker med att lägga en värmekabel utmed rören för att undvika nya isproppar nästa vinter. Vad händer då om vi tar vintersemester och det blir strömavbrott eller om proppen går när vi är borta?
Nån annan som har erfarenhet av Imola Bygg AB? Maila gärna till mig. Och håll ett öga på denna sajt:

R1000656;Byggmästare, Byggnadsentreprenörer