Målerifirma Peter Wahlman

Kategori: Målaremästare

Omdömen om Målerifirma Peter Wahlman

2012-04-24

Lisa M

Jag har anlitat målerifirma Peter Wahlman för att måla och tapetsera hela min nyinköpta trea. Är supernöjd. De är jättetrevliga, håller tiden, omsorgsfulla, gör sitt allra bästa för att det ska bli så bra pris som möjligt för kunden (vilket är extremt sällsynt!). Rekommenderas helt och hållet!

2012-03-28

Kjell & Misuk

Tack för två mycket fina rum!

På vinst och förlust (och utan referens) är jag glad att vi hamnade hos Målerifirma Peter Wahlman. Vi fick ett kostnadsförslag som han höll, trots att jag misstänker att han blev tvungen att göra lite extra vad det gäller underarbetet. En mycket kompetent, noggrann och trevlig person som dessutom städar efter sig. Vad mer kan man önska?

2012-02-14

Birgitta Saers Lynn

Målning av hela lägenheten

Lyhörd för mina vaga ideér, kommer med egna förslag, snyggt underarbete o allt färdigt på utsatt tid. Städar fint efter sig.
Kunde inte få det bättre!

2011-11-03

Karin H

Bra!

ag är nöjd med Peter. Trevlig tillmötesgåene och fixade mitt vardagsrum inom avsatt tid (förutom några smågrejer som han kompletterade med veckan efter) till överesnkommet pris.

2011-07-29

Kommer i tid (t o m tidigare än bestämt), flexibel och serviceminded

2011-05-09

Utsökt helrenovering på en lgh.i Saltsjöbaden under perjoden april-maj. MVH Maria och Antonio

2010-03-22

Rosie&Tobbe

Mycket bra!

Håller tiden,målar snyggt,OCH städar efter sig.
Fantastiskt!!!

2010-03-18

Magnus & Anna

Fantastiskt arbete

Målerifirma Peter Wahlman är de bästa hantverkarna vi någonsin haft i vårt hus.
Väldigt trevliga, professionella och på alla sätt tillmötesgående då de verkligen involverar kunden i sitt arbete.
Att de sedan håller tider, budget samt städar efter sig gör denna firma till hela överlägsen på marknaden.
Ett otroligt stort tack till alla på "Målerifirman Peter Wahlman" som var hos oss och detta är en hantverkare jag/vi verkligen kan rekommendera till andra.

2010-03-10

carl

Tack

Tackar för ett fint arbete och hoppas att ni kommer åter i sommar och målar utsidan på mitt hus.Vi blev så glada att ni tog er tid med oss att insperera och hitta tapeter till varadagsrummet.

Hus och hem
R1001148;Målaremästare