Omdömen om Kam.Kom
2012-03-01
Kund
Bästa frisörsalongen i stan och Åsa är otroligt duktig. Tack för idag!
2012-02-15
Jag kommer ALDRIG att byta frisör! Jag var här i Lördags o har fått så många komplimanger sen det ett stort Tack!
2011-11-23
Jätte trevliga tjejer som jobbar här denna salongen rekommenderar jag varmt till ALLA!
2011-08-05
Jag blev rekommenderad att komma hit av en väninna och nu när jag testat salongen kan jag bara säga att jag blev SUPER NÖJD!!! Tack för en rolig stund och en snygg frisyr
2011-07-07
KUND
Jag fick riktigt fina många "sommar" slingor som ser riktigt naturliga ut och dessutom till ett riktigt bra pris!!!
2011-05-17
Helt klart den bästa salongen i Landskrona!!!!!
2011-04-28
Emma
Härligt bemötande och härlig stämning men framförallt två mycket duktiga frisörer som klipper till bra priser. Välj Kam.kom nästa gång!
2011-04-19
Alltid nöjd!
Har en tid nu i veckan och jag längtar så! Jätte bra Tjejer och alltid bra avslappnad stämning! Bra priser dessutom!!
2011-04-15
riktigt nöjd
Jätte bra salong!! både Åsa och Emmi är så naturliga och härliga!!! Man känner sig verkligen jätte välkommen och blir alltid lika snygg i håret för duktiga frisörer är dom verkligen!!! ett stort Plus till er!
2011-01-11
Kräsen kund!
Bra resultat VARJE gång! Suverän personal, Åsa, och rimliga priser.
2010-04-14
Nöjd kund
Åsa färgar alltid mitt hår precis som jag har föreställt mig. Hon är också väldigt jordnära och inte det minsta "fjäskig" som man kan uppleva med andra frisörer.Värt ett besök! Enda nackdel är att det kan vara svårt att få tid, vilket inte är så konstigt med tanke på hur duktig hon är.
2009-08-27
En duktig frisör :) jätte snäll och trevlig och får en att känna sig som hemma. KUL!
2009-04-07
Duktig tjej som färgar o klipper som man vill ha det.
2008-08-13
Har varit där ett par gånger och alltid blivit nöjd. Mysig salong med trevlig och duktig personal.
2008-08-06
Super nöjd
Äntligen hittat ett ställa som klipper o färgar utmärkt gång efter gång.
2008-07-21
Liten salong med personlig prägel. Första gången jag är så nöjd med färgning av mitt hår, dessutom rimliga priser!
2008-02-26
Jättebra personal, jätenöjd med klippning o slingor. Värt ett besök
Blev rekommenderat om att testa mig att klippa och slinga håret hos Åsa. Är supernöjd och värd att köra en bit till Landskrona för att få fina slingor och fin klippning. Rekommenderas starkt om man vill ha fina slingor och inte (fusk) en staka slingor.