Omdömen om Ibis Hotel
2008-12-03
Rummen är fina men personalen har ingen känsla för service. Maten är inte värd priset.
2008-11-05
Domino
Ett bra hotell med trevlig personal... så länge var allt fint. Vi sov gott också. Men maten. På en lördag kväll checkade vi in och bestämde oss att äta i deras restaurang. Fyra personer var vi, alla åt olika mat, ingen var nöjd. Maten var geggigt, för saltat, intetsägande. Sonen som normalt äter med god aptit t om vägrade äta där. Som tur är, finns det gott om hamburgerrestauranger precis bredvid. Frukostbuffén var godkänt.
2008-05-01
mabo
Rummen var inte städade på tillträdestid, frukostbuffén har mycket låg standard, knapt att det nödvändisgste finns.
2008-03-14
Agne
Gjorde ett stopp för lunch positivt överaskad god mat trevlig personal snyggt och fint. TACK
2007-05-14
Lennart
Vi hade ett perfekt ställe för vår förenings möte, god mat och dryck och trevliga rum. Dessutom en gedigen frukost. Allt till rimligt pris.
2006-12-11
anna
Tack för en superb måltid lördag 9 dec.
Denna grillade ryggbiff var det godaste vi ätit på mkt länge.Den trevliga och söta kocken gav oss verkligen ngt att minnas från värnamo.Vi kommer garanterat tillbaka....
2006-09-21
Förträfflig och trevlig personal!
2006-08-29
O.V.E.
Trevliga lokaler
Servicevänlig personal
Verkligt god mat
Hotell delen var kanon fin, så också maten och frukosten! Däremot verkar ledningen i företaget inte riktigt kloka!! Att sätta en ensam person på morgonen i restaurang, som tar hand om frukosten samtidigt som samma person ska vara receptionist och checka ut alla gäster på hotellet. Stackars flicka, som hon fick springa! Allt detta för att spara pengar på personal. SKANDAL! tycker synd om de som arbetar där som slavar varje dag!