Omdömen om Enebybergs Motorrenovering AB
2011-11-21
Alex
Verkar inte vilja ha något jobb.
Som kund vill man höra: Inga problem, det fixar vi.
Inte tvärtom!
Tråkig attityd men det finns andra firmor som vill ha jobb!
2011-08-21
V8 ForEver
Enebyberg motorrenovering är i Toppklass !
Jag och mina vänner är mycket nöjda !
Motorerna spinner som katter !
2011-08-10
LARS ANDERSSON
Mycket bra utfört arbete BARA +++++
2011-08-01
Micke
Vi som verkstad använder alltid dom vid topprenoveringar. Vi är mkt nöjda med dom, det går fort och blir bra till helt OK pris.
2010-12-22
lasse
dom borra min motor och spelen blev inte bra, skulle jag gora om jobbet skulle jag rekomendera nogon annnan.
idioter
2010-09-09
Verkstaden
Slarviga, och MYCKET dålig attityd. Åk några extra mil till nån annan. Det är värt det!!!
2010-05-21
ARG!
Dom hade sönder mitt insug och ett vattengrenrör, utan att meddela mig. Det blev en fin överraskning då dom inte heller erkände felet. Jag bad dom byta alla ventillyftare, men dom sa att dom bara behövdes rengöras. (kamremen hade gått av) Sen vid uppstart slammrade lyftarna något otroligt. Dom borde veta att lyftarna som tagit smällen ska bytas!
2010-02-17
Stefan
Fixat mkt åt mig. Alltid bra jobb och fixar alltid varenda sak perfekt. Jävligt trevliga oxå och kunniga.
2010-01-12
Jimmy Bodalsgaraget
Alltid ett trevligt bemötande, mycket kunniga och prisvärda!
2008-07-14
Brav
Stort tack för alla gånger ni hjälpt oss! Brav Bilservice AB
2008-07-07
PSEY
Hade korrosionsskador på avgaslimpan i aluminium till min Mercruiser. Enebybergs Motor svetsade i nytt matrial och planade ytan. Renoveringen kostade en åttondel av vad en ny limpa hade kostat. Snabbt och bra och enda lösningen för äldre motorer där reservdelar ej längre lagerförs.
2008-05-05
Roger
Här får man arbeten utförda i rätt tid med kvalité. En toppen firma.
Grabbarna vet vad dom sysslar med, dom har lång erfarenhet i branschen, sen ni som blivit dåligt bemött, alla kan väl ha en dålig dag eller flera? Men måste det påverka jobbet?