Omdömen om Sundbybergs Bokhandel AB
2008-11-20
bokälskare
I min drömbokhandel i förorten bemöts jag som en efterlängtad kund,om jag så bara ska köpa en penna.Ovanliga böcker av alla slag skaffas snabbt fram eller beställs. Bokrea med otaliga spännande fynd.
2008-11-17
Sumpanbo
Sundbybergs bokhandel har väl inte vad jag skulle kalla det bästa utbudet av skönlitteratur. Där finns det mycket att hämta in, rent bokstavligt. Men Birgit som driver bokhandeln är en riktigt god själ gentemot människor som känner att dom har en konstnärlig ådra och också gärna vill visa vad man kan. Hon upplåter ett, ibland mer, av sina stora skyltfönster åt lokala konstnärer som vill ställa ut sina alster. Utan någon kostnad! När man vet vad hyran för ett galleri kan bli, så är detta rent av fantastiskt. En stor eloge till Birgit och personalen på bokhandeln för deras bemötande. (Förlåt det där om utbudet av skönlitteratur, men sanningen måste fram). Fem stjärnor för den konstnärliga hjälpen.
Oinspirerande butik som ekar av tomhet. Förstår inte vilken bokaffär de föregående "rejtarna" talar om.