Omdömen om Microsoft AB
2011-07-07
Helena
Jag har ringt några gånger. Personalen har ett trevligt sätt att lotsa mig igenom , så att alla problem löser sig!
2010-09-09
nöjd
Efter att ha strulat med Jeeves i många år så tröttnade vi tillslut och startade en ny upphandling.
Valet föll på Dynamics NAV.
Efter att ha kört systemet i 6 månader är det inget som vi är missnöjda med.
Vi är 30 användare inom mekanisk industri.
2009-10-13
Lars-Erik
Mycket bra hjälp angående Windows 7. Ser fram emot ett fortsatt bra samarbete.
2009-06-16
Rolf
men hur tänker Lenovo ang förinstallerad Office SW? ..Utan telefonhjälp så är det omöjligt att fixa om man kört >;60 dagar..y
2009-01-22
toni
jag fick medelande för att installera internet 7 från microsoft men det var en virus nu vill microsoft 1 300 :- för en äkta program microsoft det är fusk att dom själva skickar virus och sen vill ha pengar .och staten säger en skit .jag kan ta gärna kontak om ni är på folkets anars kan ni väl tackar microsoft för skiten . anars betyder det att ni har dubbel moral
2009-01-02
Viktor
Fick mycket bra hjälp när jag avslutade ett Xbox-live konto. Däremot tycker jag inte deras produkter på PC-sidan är tillräckligt stabila och trygga att arbeta med. Hoppas de blir bättre.
2008-11-25
P.N
Har för tillfället suttit 52 MINUTER i telefonkö för att komma fram till supporten. kan ju inte säga att jag är direkt nöjd med deras hanteringstid. Nu efter 53 minuter så är man ganska trött att höra rösten säga "Det är fortfarande några samtal före, men det blir snart dn tur" oh sen samma fras på engelska
2008-11-07
Nalle
Jag har svårt att se varför folk gnäller över supporten, för under mina 20 år i branschen har jag haft kontakt ett otal gånger med dem. De har alltid löst mina och mina kunders problem på ett professionellt sätt och oftast mycket fortare än vad man kunnat förvänta sig. Dock lämnar supportfuntionerna på webben en del att önska då relevant information ofta saknas och det är svårt att hitta rätt.
2008-11-04
A.J
Personal som jag varit kontakt med har varit relativt trevliga dock inte fått svar på de frågor jag haft. Får mindre betyg pga brist på kunskapen hos supporten för Microsoft
2008-09-02
FD kund?
Efter 15 minuter som nr 1 i deras support kö kan man fråga sig om de överhuvudtaget finns någon support anställd som skall lyfta luren. Kan någon berätta vilka andra leverantörer som finns?
2008-09-02
Kund
Man kan inte anklaga dem för att vara kundorienterad..........
2008-06-13
Stefan
Måste bara säga att efter en del kontakt med Microsoft så är dom ALLTID lika trevliga!! HÖGSTA BETYG!!
2008-06-11
AK
Tyvärr är min erfarenhet från Microsoft allt annat än bra. I åratal har jag jobbat för företag som har globala licensavtal - ändå får jag regelbundet meddelanden från Microsoft som rör småföretag, och frågor om våra licenser. Man har dålig koll på vilka som är existerande kunder. Att jag dessutom i över ett år har kämpat för att bli av med vad jag kallar SPAM (Microsoft Home user updates till en företagsadress) utan att lyckas gör mig inte direkt gladare...
2008-04-30
Linux
Många av programmen, t.ex Outlook Express slutar efter ett tag att existera och bara försvinner.
2007-07-07
Kristofer
Mitt Vista kommer tydligen stängas ner imorgon om jag inte har ett serial att skriva in. Försöker med mitt eget (köpt helt lagligt), men det "finns" tydligen inget sånt nummer... Har använt Vista utan problem i c:a 1/2 år innan det här... Telefonsvarare på kundtjänst kunde ju vara en idé också..
2007-05-28
vista <3
Windows vista tar allt annat som finns!!! köp det idag!!!!!!!!
2007-05-08
Aero
Bra arbetsmiljö med snäll personal som alltid hälsar. Stressfritt (om man inte är chef) och byggnaden fullt med "gadgets" som man kan gotta sig i!.
2007-04-18
blääärk!
Har i sju månader försökt att köpa en produkt, Antigen..numera Forefront. Microsoft i Sverige kan inte leverera, trots att företaget har kampanj på produkten. Microsofts kundstöd kan inte pga säkerhetskäl uppge när produkten kan levereras. Microsofts customercomplaint lyssnar tålmodigt, och säger att inte känner till produkten, men att de "skall utreda saken"
funka skit dåligt med supporten
det är fruktansvärt dåligt och deras hjälp central på nätet är värdelös ska man skapa en mejl så fungerar den inte så fort man har loggat ut den vi är flera stycken som har prova på olika datorer det går att skapa hotmail men och använda den men sen när man logga ut då går det inte att logga in i skulle man gör en ny som heter lika dant då märker inte änns databasen att den hotmailen finns redan utan det går jätte bra att ersätta den mejlen man redan har gjort med en lika dan mejl i samma e-post address vilken bugg för att vara microsoft skit dåligt av er att inte änns ha en riktigt support på telefon som man kan ringa till