Delselius Konditori o. Bageri

Omdömen om Delselius Konditori o. Bageri

2011-06-11

Dan

Dyrt

Dyrt och inget märkvärdigt. Ett vanligt hederligt konditori. Skillnaden är att det ligger på Värmdö - där det inte finns någon konkurrens - så vill man fika finns inget alternativ. Därav de höga priserna.

2011-04-13

RN

En dröm

Bara att gå in på Delselius är som en dröm SÅ fräscha bakverk. Bullandöstocken kan konkurrera med Utölimpan. Jag kan sakna en vanlig Fralla i sortimentet, gärna med vallmofrön. Bullar o kakor är ljuvliga.
Att sitta där o äta en soppa är som teater med allt folk som passerar.
Personalen är välutbildad snabb o trevlig
Värt en extratur :-)

2010-02-18

Varning för bröllopstårta!

Mysigt café, trevlig personal och goda bakelser! MEN, när min syster skulle hämta sin bröllopstårta på självaste Dagen, låg fel tårta i kartongen! En enkel frukt och gräddtårta istället för den fina (och dyra) med vit marsipan som hon beställt! Hon fick ingen kompensation för "misstaget", och de kunde inte förklara hur det kunde ha blivit så fel! Så beställ era tårtor någon annanstans...

2010-01-01

Katta

Superba bakverk!

Detta mysiga café i Gustavsberg har allt. Jättegoda bakverk, otroligt generösa öppettider, hög bemanning vilket håller nere väntetiderna. Jag kommer gå hit ofta!

Shopping, butiker
R1000561;Bagerier