Vald plats Göteborg Välj ort

Kategori: Båtmotorer - Detaljister, reparationer, tillbehör Båtvarv, marinor

Omdömen om Björnhammarvarvet AB

2007-05-11

Sofia

Hjälpte oss förverkliga vår båtsommar !

Vi har precis köpt vår första båt och upptäckte efter att ha ringt runt till ett 20-tal båtklubbar och marinor att det är fullt överallt. Tills vi ringde Björnhammarvarvet i Åkersberga som tyckte att "Ja, en sån liten båt skall vi nog kunna klämma in. Och vinterplatserna är förvisso fulla, men det ordnar vi säkert sedan." Vilken lättnadens suck vi drog efter det samtalet och vilka serviceinriktade bussiga killar som räddat vår båtsommar! Nu har vi bra läge direkt ut i skärgården och bra service med varv och butik nära !

2007-05-11

Sofia

Hjälpte oss förverkliga vår båtsommar !

Vi har precis köpt vår första båt och är helt nybörjare till allt vad båtliv innebär. Det var dock inte så lätt att hitta någonstans norr om Stockholm att kunna lägga i båten, vi ringde runt till ett 20-tal båtklubbar och marinor där vi blev informerade att det är 1-2 års väntetid. Tills vi ringde Björnhammarvarvet i Åkersberga som tyckte att "Ja, en sån liten båt skall vi nog kunna klämma in. Och vinterplatserna är förvisso fulla, men det ordnar vi säkert sedan." Vilken lättnadens suck vi drog efter det samtalet och vilka bussiga killar som räddat vår båtsommar!

R1000673;Båtmotorer - Detaljister, reparationer, tillbehör
R1002834;Båtvarv, marinor