Omdömen om Disas Hårvård AB
2012-04-22
Inger
Therese känner av kundens personlighet och lägger ner sin själ i klippningen. Fint hantverk!
2011-12-22
Carin
Jag är trogen kund hos Therese på denna salong. Hon är supertrevlig, klipper och färgar med enorm skicklighet.
Längtar till nästa besök!
2011-08-02
Marika Gabrin
Jag är supernöjd med frisör Therese på Disas! Hon klipper mitt hår så himla bra - jag är alltid nöjd när jag går därifrån. Dessutom är hon supertrevlig!
2011-01-19
Lisa
Har aldrig sett min lugg så hackigt klippt någon gång! Ojämnt och spretigt. Gick tillbaks och blev erbjuden justering - av samma frisör. Det tackade jag nej till, vill inte låta denna person nudda mitt hår en gång till! Går inte dit igen!
2010-10-19
Missnöjd
Klippte mig hos en av frisörerna som började på F förra veckan och jag är inte nöjd. Kände inte att jag blev lyssnad på eller att hon brydde sig om mig som kund. Nonchalant och ointresserad är orden.
2010-09-04
Missnöjd.
Upplevelsen de påstår att man ska få uteblev. Otrevlig stämning, de pratar med vänner i telefon under klippningen och jag som kund känner mig i vägen. Jag kommer inte gå tillbaka.
2010-08-23
Icke nöjd kund
Jag gick dit för färgning och klippning. Klippningen blev bra. Men färgningen var det värsta jag varit med om någonsin. Jag fick en utväxt på 2 cm, färgen blev ojämn och vid borstningen av håret slet hon så hårt att jag var öm i hårbotten 2 dagar efter. Jag är inte håröm men det gjorde riktigt ont.
Jag gick tillbaka och trodde jag var nöjd till jag kollade noggrant hemma och inser att hon endast gjort om överhåret och inte underhåret så jag ska gå till en annan frisör och göra om allt. Känner mig lurad. Dessutom var hon nonchalant.
Vill ni bli nöjda. Välj en annan frisör.
2010-04-22
Era
Jätte trevlig och kunnig personal, man får hjälp med allt!
2009-04-21
Hundägare
Det blev ett mycket bra resultat. Både klippning och slingor. Jag är verkligen nöjd. Du är duktig Elin, alla har sagt till mig att jag är fin i håret.
2008-11-01
Lisa
Jag vill tacka för att en fin färg och frisyr som jag alltid får. Åsa lyckas alltid så bra med mitt hår.Tack
2008-01-04
CL
Totalt oengagerade samt otrevliga, enormt nonchalanta och då var jag en helt ny kund då borde man visa lite mer intresse!
2007-06-11
Sofia
Har låtit Lotta på Disas hår sköta (klippa, slinga, permanenta, färga) mitt hår under många år nu. Jag är supernöjd. Hon är bara bäst! Hela familjen väljer Lotta.
2006-12-11
Denise Rubin
Ta monica på disas hårvård hon är bäst!!!
2006-11-21
Nöjd Kund
Äntligen hittade jag en frisörska som kan klippa! Perfekt resultat trots att det var första gången jag var hos dom! Mkt bra service och väldigt vänliga! Fick kaffe under tiden som hon färgade o klippte, det kallar jag för service! Tack!!
2006-09-26
abp
Helt fantastisk frisyr av Åsa och sminkning! Samt att hon lyckades klämma in en färgning dagen innan! Det kallar jag service
Jag är supernöjd med min frisör Åsa. Hon är jätteduktig!