Omdömen om City Tandakut
2011-11-02
Fick tid direkt och tandläkaren som undersökte var väldigt professionell, men samtidigt pedagogisk.
2011-05-22
Min tand hade gått sönder vilket jag fick panik över. Jag är dessutom tandläkarrädd och är därför extra nöjd med att de tog emot mig snabbt, vänligt, sakligt och proffsigt.
2010-10-28
SL
Bästa tandläkarmottagning jag någonsin varit på! Rekommenderas varmt!
2010-03-10
människa mot människa
jag har av VD själv blivit uppringd och mycket otrevligt blivit kränkt. Det tycker inte jag har med trevligt bemötande att göra. Något som tydligen är ett av honnörsorden för kliniken. Visste inte att hon var VD förrän jag slog upp kliniken för att läsa mera. Noll empati och känsla för bemötande. Ofattbart.
Hej, jag vill som Klinikchef meddela dig att det inte var Vd du talade med denna dag utan vår receptionist då hon har samma namn. Vill också passa på och be dig om ursäkt för bemötande av hennes vägnar. Som Klinikchef står vi fast vid att vi har ett profosionell bemötande men olyckligtvis gick det lite snett pga missförstånd. Vi ber om ursäkt!
2009-07-15
Se upp
Gick där för några år sen hos en riktig klantskalle. Något gick fel vid rekryteringen uppenbarligen. Den aktuella personen är dock ej kvar
2008-10-23
M.R.
En mycket kompetent personal med professionalism hos personalen som man sällan möter i sjukvården. Denna professionalism gör att det blir ett nöje att besöka tandläkaren, speciellt för mig som har tandläkarskräck. Snabb service- och att det kostar, det tänker jag inte på- för jag får ju hjälp!
2008-09-15
Christer
Jag har i mitt långa liv sällan upplevt njutning att gå till tandläkaren, men till City Tandakut gläds jag att få gå. Allt samarbetar till det bästa - lokalen, personalen, omsorgen, kunnandet, bemötandet - allt skänker njutning.
2008-06-27
PW
Trevlig och professionell personal, modern teknik, ren klinik och långa öppettider. Rekommenderas varmt.
2008-03-09
Jenny
Vilket ställe, lyxigt! Suverän service, gullig personal. Kan inte bli bättre.
2008-02-08
Helt otroliga öppetider och mycket kompetent personal! första gången jag ser fram emot att få träffa deras tandhygienist. Äntligen har jag blivit av med min skräck :)
2008-01-25
av Micaela
Den bästa tandklinik jag någonsin gått till. Super service, trevlig personal och lungt och skönt.
2007-09-23
Ninni
Otrolig service, trevligt bemötande och bra priser - kan det bli bättre?! Kan varm rekommendera dem.
Fick en tid samma dag jag ringde. Vänliga, trevliga och mycket kompetenta. Rekommenderas!