City Tandakut

Omdömen om City Tandakut

2011-12-23

Mattias

Fantastiska!!!

Fick en tid samma dag jag ringde. Vänliga, trevliga och mycket kompetenta. Rekommenderas!

2011-11-02

Wow!

Fick tid direkt och tandläkaren som undersökte var väldigt professionell, men samtidigt pedagogisk.

2011-05-22

Bäst på bemötande

Min tand hade gått sönder vilket jag fick panik över. Jag är dessutom tandläkarrädd och är därför extra nöjd med att de tog emot mig snabbt, vänligt, sakligt och proffsigt.

2010-10-28

SL

Bäst

Bästa tandläkarmottagning jag någonsin varit på! Rekommenderas varmt!

2010-03-10

människa mot människa

bemötande från VD

jag har av VD själv blivit uppringd och mycket otrevligt blivit kränkt. Det tycker inte jag har med trevligt bemötande att göra. Något som tydligen är ett av honnörsorden för kliniken. Visste inte att hon var VD förrän jag slog upp kliniken för att läsa mera. Noll empati och känsla för bemötande. Ofattbart.

Svar från City Tandakut
2010-03-31

Hej, jag vill som Klinikchef meddela dig att det inte var Vd du talade med denna dag utan vår receptionist då hon har samma namn. Vill också passa på och be dig om ursäkt för bemötande av hennes vägnar. Som Klinikchef står vi fast vid att vi har ett profosionell bemötande men olyckligtvis gick det lite snett pga missförstånd. Vi ber om ursäkt!

Fler företag i Stockholm